Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 152

DAGA IMPEX SRL CLUJ - Freelancer pe piata consumabilelor din procesul de foraj

20.12.2018
DAGA IMPEX SRL CLUJ - Freelancer pe piata consumabilelor din procesul de foraj
DAGA IMPEX – este unul dintre pricipalii furnizori de piese de schimb, consumabile si echipamente pentru foreze si utilaje de constructii din Romania. Din 2006 compania promoveaza produse pentru exploatarea carierelor de piatra, constructii, exploatari de subteran (minerit si tuneluri), for aje puturi de apa si alte foraje speciale. Inca de la infiintare, compania a colaborat cu numerosi producatori din Europa, SUA si Asia pentru consumabilele utilizate in procesul de foraj. In ultimii 2-3 ani a existat o colaborare mult mai stransa cu firma austriaca Rockmore International GmbH, astfel ca DAGA IMPEX a devenit reprezentanta a acestui producator in Romania.

Portofoliul de produse al firmei Rockmore acopera toata gama de produse utilizate la perforarea manuala si mecanizata: tije monobloc si cu con, echipament cu filet pentru perforat gauri mici (small hole drilling tools), gama completa de tipodimensiuni si filete pentru foraj cu ciocan de suprafata (Top hammer), ciocane de fund (Down the hole hammer) si sapele aferente, scule pentru aplicatii de tunnelling, shank adaptoare si dispozitive accesorii: masini si cupite de ascutit butonii sapelor. Rockmore International a dezvoltat un model revolutionar pentru butonii sapelor de foraj, sistemul Multipoint prezentat in poza. In forajul cu percutie, rata de penetrare depinde de propagarea eficienta in actiunea de fractionare a rocii. Utilizand butonii conventionali cu forma sferica, exista un singur punct tangential de lovire a rocii, cu rezultate in aparitia rapida a uzurilor.

Modelul nou de butoni dezvoltat de firma Rockmore asigura puncte de lovire multiple in roca conducand la o fractionare eficienta si o viata mai lunga a butonilor sapei. Testele efectuate au relevat faptul ca sapele Rockmore cu butoni cu insertii MultiPoint au o durata de viata cu 20% mai mare decat modelul standard cu butoni sferici si de asemenea creste si rata penetrarii rocii cu 10%. Uzurile apar mai incet si mai tarziu in durata de viata a insertiilor MultiPoint decat la insertiile sferice. Testarile au aratat si ca insertiile MultiPoint asigura o rotatie mai fluenta si un avans mai constant al sapei de foraj. Uzura butonilor este mai redusa si durata totala de viata a sapei este mult imbunatatita chiar si in rocile cele mai abrazive si duri.

Prezentare produse si servicii comercializate de Daga Impex SRL:
• Vanzari foreze si utilaje de constructii;
• Vanzari concasoare second hand;
• Cupe de concasare si sortare marca MB S.p.a. Italia;
• Consumabile foraj pentru exploatare cariere de piatra, minerit si tunele, puturi de apa, fundatii, studii geotehnice si foraj geotermal;
• Echipamente demolari: ciocane hidraulice si piese de schimb, ciocane pneumatice manuale, consumabile pentru perforat manual;
• Piese de schimb originale si aftermarket pentru utilaje foraj si de constructii;
• Componente cale rulare pentru utilaje pe senile: lanturi, role, sprocket, intinzatoare etc.;
• Sisteme de ancorare.


Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI