Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 152

Vehiculul Comercial Ford Trucks cu numarul 500, livrat in Romania

26.11.2018
Vehiculul Comercial Ford Trucks cu numarul 500, livrat in Romania
La 18 luni de la lansarea pe piata din Romania, Cefin Trucks anunta livrare celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks.

Autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este livrat catre ELISA EXPEDITII, o firma din Baia Mare specializata in activitatea de transport international.

“Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru crestere profitabilitatii fata de firmele din domeniul transporturi, logistica si constructii din Romania. Performantele oferite de gama de produse si servicii Ford Trucks au facut ca astazi sa celebram livrarea celui de al 500-lea vehicul comecial Ford Trucks in Romania.” declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Ii multumim domnului Sorin Muresan, Administrator Elisa Expeditii, pentru increderea acordata si ne bucuram sa il avem alaturi de noi la aceasta celebrare! Suntem convinsi ca parteneriatul nostru va fi de lunga durata.” declara Stafano Alabrosa, CEO Cefin Trucks.

“Principalele avantaje care m-au determinat sa fac aceasta alegere au fost consumul si fiabilitatea oferite de autotractoarele Ford Trucks. Pe de alta parte, marca Ford mi-a castigat increderea prin intrega gama de vehicule oferite. Imi doresc un parteneriat de lunga durata cu Ford Trucks si estimez ca anul viitor voi fi unul dintre clientii noului Ford Trucks F-MAX.” declara domnul Sorin Muresan, Administrator Elisa Expeditii.
 
Autotractorul Ford Trucks XHR 1848T este conceput pentru a satisface cerintele transportului pe distante medii si lungi, mizand pe cresterea rentabilitatii si eficientei prin caracteristicile oferite: motorul Ecotorq de 480 CP cu o putere de tractiune impresionanta si un cuplu de 2500 Nm, precum si transmisia automata in 12 trepte care asigura un consum de combustibil optimizat pentru orice conditii de utilizare.

Sistemul LDWS - Sistem de Avertizare la Parasirea Benzii de Circulatie, AEBS - Sistem Avansat de Franare de Urgenta, ESP - Program Electronic de Stabilitate si Sistemele Auxiliare de Franare genereaza atat cresterea eficientei in utlizare cat si cresterea confortul si sigurantei soferului.

Ford Trucks detine in prezent o cota de piata de 3.4% din piata de vehicule comerciale grele, defalcata dupa cum urmeaza: 24% cota de piata pe segmentul Constructii, 11% pe segmentul Vehicule Specializate si 1.23% din segmentul de Autotractoare.
Obiectivele Ford Trucks pentru anul 2018 vizeaza o cota de piata de 5% pe piata de vehicule comerciale grele, detaliata astfel: 25% cota de piata pe segmentul Constructii, 10.5% pe segmentul Vehicule Specializate si 2.5% din segmentul de Autotractoare.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI