Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 153

GENERATIA PULSEO

12.12.2018
GENERATIA PULSEO
Haullote este primul producator de platforme autopropulsate care si-a luat angajamentul sa produca din 2018 exclusiv nacele electrice. Noua gama de nacele articulate autopropulsate electrice 4x4 - Pulseo Generation marcheaza inceputul unei noi strategii ale producatorului francez Haulotte, iar modelele HA20 LE si HA20 LE PRO cu inaltimea de lucru de 21m sunt primele echipamente din aceasta generatie. Noile modele Pulseo cu tractiune 4x4, sunt concepute special pentru a oferi o solutie flexibila atat pentru aplicatiile din interiorul cladirilor cat si din exterior.

Acestea sunt echipate cu motoare asincrone de curent alternativ (AC), iar bateriile de tractiune au un sistem centralizat de umplere cu electrolit pentru o intretinere cat mai usoara. Gama Pulseo ofera versiunea cu doua sarcini de lucru ce poate creste capacitatea de ridicare a platformei de la 250 kg la 350 kg in functie de necesitati. Pe langa tractiunea 4x4, aceste modele dispun de transmisie independenta pe patru roti, osie oscilobatanta, anvelope solide, directie asistata pe 4 roti, o garda la sol sporita si un grad de inclinare de pana la 45 o foarte utila la deplasarea echipamentului pe rampe puternic inclinate.

In cadrul unui interviu dat la Targul International Intermat 2018 din Paris, Presedintele Grupului Haulotte – dl. Alexandre Saubot, a confirmat ca incepand din 2018 nu vor mai fi lansate echipamente actionate de motoare cu combustie interna. "Vrem sa ne pozitionam corect in lantul valoric al protectiei mediului si in acelasi timp dorim ca si clientii nostri sa aiba un rol major in acest important lant valoric”. El a explicat ca o parte din aceasta strategie consta in lansarea unei linii de productie complet echipata, dedicata exclusiv nacelelor electrice 4x4, echipamente care sa ofere aceleasi performante si capacitati ca si precursorii lor diesel 4x4. "Pe viitor intentionam sa lansam pe piata doar nacele actionate cu aceasta sursa de energie nepoluanta". "Indiferent de sursa de energie utilizata, veti constata o reducere substantiala a cheltuielilor asociate functionarii echipamentului. Costul redus al energiei electrice produse de generatorul incorporat reduce cu cel putin 55% consumul de carburant necesar pentru utilizarea sistemului auxiliar de extindere a autonomiei (in comparatie cu un echipament clasic alimentat doar cu motor termic), contribuind astfel la amortizarea rapida a costului initial de achizitie" a spus Presedintele companiei. "Motoarele electrice au in componenta lor mult mai putine furtunuri hidraulice, reducandu-se astfel costurile de intretinere ale acestora. Consumul redus de carburant necesar generarii de energie in timpul fazei de incarcare a acumulatorului ofera intervale mai lungi de intretinere. Din 2018, odata cu lansarea noilor modele, pentru toate echipamentele din aceasta generatie, vom oferi clientilor o garantie completa de 5 ani", a adaugat purtatorul de cuvant, dl. Alexandre Saubot.

"Impreuna cu alte 47 de modele Haulotte, aceasta noua generatie de echipamente electrice este deja comercializata in Romania prin firma Access Machines&Spare Parts." - Bogadn Dumitrache, Director General AMSP

Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI