Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 153

Prima editie a licitatiei de utilaje second-hand din Romania - COLOSUS

14.01.2019
Prima editie a licitatiei de utilaje second-hand din Romania - COLOSUS
COLOSUS este prima licitatie de utilaje, camioane, masini si avioane second-hand din Romania. Compania cu capital 100% romanesc Colosus isi propune sa sprijine piata echipamentelor second-hand din Romania prin servicii oferite cu profesionalism si excelenta.

Scopul acestora este de a contribui la schimbarea majora a mediului de afaceri din Romania prin relatii de business bazate pe corectitudine, iar viziunea acestora pentru urmatorii ani este ca unul din cinci utilaje secondhand din Romania sa fie achizitionate prin Licitatia Colosus. Prima editie a licitatiei de utilaje second-hand COLOSUS a gazduit un numar de 55 de utilaje in valoare totala de aproape 1,5 milioane de euro. In aceasta editie au participat dealeri de renume de utilaje din Romania precum Titan Machinery, Agro Concept, NHR – Agro Partners, Farm Tech, UtilBen si un partener financiar, BT Leasing.

Potrivit organizatorilor, pentru acest eveniment si-au aratat interesul un numar de peste 200 de participanti, inscriindu-se pentru utilajele promovate pe platforma www.colosus.ro. In total la prima editie s-au vandut un numar de 10 utilaje second-hand din domeniul tehnologiei agricole si a constructiilor. Licitatia a avut loc atat fizic in Cluj Napoca cat si pe platforma de licitatie.

Care sunt avantajele unei licitatii online?

Unul dintre principalele beneficii ale unui participant la licitatie este acela ca poate achizitiona un utilaj bun, verificat si testat, la un pret sub cel al pietei de utilaje second-hand. Participantii pot testa utilajele verificandu-le eficienta si starea tehnica. Colosus este singura licitatie de utilaje unde se pot achizitiona utilaje prin leasing. De asemenea, este printre singurele licitatii care ofera garantie pentru utilaje. Colosus ofera o garantie pentru viciile ascunse ale utilajelor timp de 7 zile.

Cum functioneaza o licitatie de acest fel?

Licitatia Colosus simplifica modul de participare la o licitatie de utilaje, astfel totul rezumandu-se la 5 pasi simpli:
• Inscrierea la licitatie;
• Participarea fizica la licitatie;
• Testarea utilajelor si discutii cu furnizorii;
• Licitarea pentru utilajul dorit online sau fizic;
• Stabilirea cu furnizorul a termenilor si conditiilor de achizitie.

Care sunt avantajele unui dealer la licitatia COLOSUS?
Dealerii romani de utilaje secondhand isi pot vinde usor si rapid stocul la aceasta licitatie. Acestia scapa de costurile logistice mari ale utilajelor, fiind o licitatie desfasurata in Romania, dar si de costurile operationale cu depozitarea si cheltuielile cu publicitatea.


Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI