Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 153

Trenchless Middle East 2019

28.11.2018
Trenchless Middle East 2019
Daca nu v-ati bifat deja in agenda nu uitati sa va marcati pe 18-19 Februarie 2019 cea de-a 11-a editie a evenimentului Trenchless Middle East la Jumeirah Beach Conference & Exhibition Center, cel mai important eveniment  dedicat tehnologiilor trenchless din EMEA. Cu planuri ample de infrastructura anuntate de catre municipalitatile si autoritatile locale: Autoritatea din Dubai de Electricitate si Apa, Autoritatea de transport si drumuri si  dezvoltatori precum Dubai Holdings (Global Investment Holdings Company), Nakheel  si Emaar, tehnologiile trenchless sunt din ce in ce mai prezente in Orientul Mijlociu.

Lansarea noului plan cincinal pentru industria de transport, a fixat RTA ca principal investitor in infrastructura din Dubai. Intre anii 2014-2016 RTA a lansat 29 de initiative sub egida proiectului Smart City, scopul fiind acela de a transforma Dubai intr-un centru global pentru inovatie si tehnologie pentru planificarile urbanistice. In completare, Biroul de Supraveghere si Reglementare (RSB) pentru electricitate si apa din Dubai, a concluzionat ca investiile cumulate in piata de eficienta energetica a crescut impresionat la 500 milioane AED in 2017.

Mai mult decat atat, Autoritatea din Dubai de Electricitate si Apa a anuntat ca va premia contracte in valoare de  3.1 miliarde de dolari pentru urmatorii 3 ani, pentru construcirea a 91 de statii de metrou. In declaratia oficiala a furnizorului de utilitati, aceste contracte sunt parte din eforturile Autoritatatii din Dubai de Electricitate si Apa pentru a sustine si a imbunatati capacitatea si eficienta retelelor de electrictitate.

Dubai continua sa uimeasca si sa se autodepaseasca, probabil cel mai interesant proiect la care se lucreaza in prezent este Hyperloop, un sistem de transport care va duce calatorii pe distanta dintre Dubai si Abu Dhabi 87 mile (140 km) in 12 min. De asemenea, Guvernul a aprobat recent un buget de 354 milioane de dolari pentru dezvoltarea sistemului de scurgere a apelor pluviale si a apelor subterane pentru districtele din jurul Aeroportului International Al Maktoum, Expo 2020 si alte cenre urbane.

De asemenea, municipalitatea din Dubai a acordat companiei Parsons Overseas Ltd. (SUA) contractul de consultanta si supraveghere a proiectului in valoare de 12,5 miliarde AED, pentru  Proiectul pentru tunelul de canalizare. In consecinta este o perioada cat se poate de potrivita pentru a va expune si prezenta produsele si inovatiile in acest segment de piata, prin urmare nu ratati ultimele locurile disponibile in incita Trenchless Middle East 2019.

Printre speakerii care au confirmat deja prezenta in eveniment se numara reprezentati ai Autoritatii de drumuri si transport (RTA) si ai autoritatii de electricitate si apa din Dubai (DEWA). De asemenea, la eveniment s-au alaturat companii importante pentru sectorul de tehnologii no-dig: Herrenknecht, Vermeer, Digital Control Incorporated (DCI), International Aramoon Corporation (IAC) si International Drilling Services (IDS).
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI