Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 153

VÖGELE, o noua clasificare a produselor

18.01.2019
VÖGELE, o noua clasificare a produselor
Societatea JOSEPH VÖGELE AG, din grupul WIRTGEN, si-a reorganizat gama extinsa de finisoare de asfalt si grinzi de compactare sape. De acum, oferta de produse a liderul mondial al pietei este impartita pe doua linii: Linia Premium si Linia Clasica. La randul lor, in cadrul fiecareia dintre aceste doua linii de produse v or exista pana la cinci clase de produse.

Noua Linie Clasic recent introdusa este destinata regruparii finisoarelor de asfalt echipate cu sistemul de operare ErgoBasic, extrem de usor de utilizat. Aceste masini se disting prin conceptia lor de masina foarte solida care, totodata, ofera o serie de caracteristici de utilizare de baza. Nelipsind nimic, ele dispun de toate acele functionalitati practice esentiale pentru executarea lucrarilor de pavare cotidiene. Toate aceste masini sunt echipate cu motoare si grinzi de compactare sape ce corespund cerintelor nationale specifice pietelor tinta carora le sunt destinate.

De la echipamentele de baza la echipamentele premium
Linia Premium de la Vögele regrupeaza toate finisoarele de asfalt prevazute cu tehnologie de ultima ora, care se disting printr-o conceptie avansata. Toate echipamentele Liniei Premium sunt prevazute cu sistemul de operare ErgoPlus 3. Acest sistem de operare cu care, de asemenea, este simplu de lucrat, ofera in plus o serie de functionalitati suplimentare care nu sunt incluse in sistemul ErgoBasic. Astfel, multe caracteristici de lucru pot fi configurate prin intermediul unui display de inalta rezolutie, cu utilizare intuitiva. Pe acest ecran sunt prezentate operatorului, de asemenea, informatii foarte complete legate de functionarea echipamentului si parametrii de lucru. Parametrii privind sapa sau grupul de conveioare si snecul de distributie a asfaltului pot fi pur si simplu consultate si modificate de catre operator, daca este cazul.

De asemenea, programele automate de lucru intalnite in modul «AutoSet Plus» implementat de Vögele sunt operate prin intermediul ecranului pupitrului de comanda ErgoPlus 3. Daca clientul a optat pentru instalarea sistemului de masurare a temperaturii «RoadScan», operatorul finisorului poate supraveghea pe ecran temperatura stratului de asfalt care tocmai a fost turnat. In plus, in cazul in care clientii utilizeaza sistemul software «WITOS Paving» pentru gestionarea proceselor de asfaltare, pe ecranul pupitrului de comanda ErgoPlus 3 pot fi afisate informatii in timp real privind proiectul de constructie in curs, ceea ce permite ameliorarea sensibila a calitatii asfaltului turnat. Cuprinzand programele automate de lucru ale modului «AutoSet Plus», sistemul de comunicare «PaveDock Assistant» si tehnologia de reducere a emisiilor de gaze poluante «Vögele EcoPlus», Linia Premium de echipamente de la Vögele ofera toate functionalitatile celei mai recente generatii, a III-a,de finisoare de asfalt.

Doua linii, cinci categorii

In fiecare dintre cele doua linii de produse, Clasic si Premium, Vögele evidentiaza pana la cinci clase de produse: clasa Mini, clasa Compact, clasa Universal, clasa Highway si clasa Special. La acest moment, Vögele ofera 48 de finisoare de asfalt si 26 variante de grinzi de compactare sapa, pentru fiecare linie de produse. Alocarea acestor masini si utilaje de lucru fiecarei linii a fost facuta in functie de conceptul de functionare si de echipare, iar stabilirea clasei a avut in vedere latimea sapei, performantele si domeniul de aplicare. Vögele va profita de prezenta sa la targul international de la Bauma 2019 pentru a-si prezenta cele mai recente masini din Linia Clasic si Linia Premium.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI