Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 154

Utilajele de constructii SUNWARD - Succes pe piata din Romania

21.01.2019
Utilajele de constructii SUNWARD - Succes pe piata din Romania
Sunward – producator de utilaje de constructii prezenti pe piata Europeana de peste 10 ani, furnizand in fiecare an aproximativ 10.000 de echipamente, iar in Romania de 2 ani.

Fondata in 1999, Sunward este o companie internationala care produce utilaje de constructii de mici si mari dimensiuni. Sistemul de productie reprezinta know-how-ul stiintific, cu o productie ridicata, utilizand echipamente moderne si o fabricatie precisa.

Sunward este cel mai complet si modern producator de mini excavatoare, mini incarcatoare si excavatoare din China. Compania demonstreaza avantaje comparabile in ceea ce priveste designul, inovarea rapida si dedicarea fata de clienti. A intrat pe piata din intreaga lume, in special cu o gama larga de miniexcavatoare si miniincarcatoare. Aceste utilaje sunt foarte apreciate de catre clienti, datorita eficientei si rentabilitatii, acestea mentinandu-si valoarea pe o durata mare.

Avantajul principal al unui mini excavator este dat de versabilitatea acestuia, desi atunci cand vine vorba de un utilaj in domeniul constructiilor forta acestuia este mai importanta. Despre piata mini excavatoarelor, putem spune ca este revolutionara. Mini excavatoarele sunt foarte populare atat in industria constructiilor dar si in alte sectoare. Acestea sunt cunoscute datorita performantei, fiabilitatii si dau un plus de valoare in afacerea dumneavoastra. Sunt o optiune foarte practica in multe feluri, reducand costurile de operare si eficientizand modul de lucru.

Compania vine pe piata din Romania cu o gama larga de modele de mini excavatoare si excavatoare pe senile: de la 800 kg la 34 tone.
 

Mini incarcatoarele SUNWARD – sunt o generatie de utilaje cu dotari standard foarte ridicate, asta insemnand instalatii hidraulice standarde + suplimentare, avand o structura compacta.

Principalele calitati ale mini incarcatoarelor SUNWARD includ o operare flexibila, eficienta marita, multifunctionale si cu o intretinere usoara. Sunt recomandate pentru activitati de infrastructura urbana, constructii de drumuri si cladiri.

SUNWARD aduce in Romania prin UTILBEN 2 modele de mini incarcatoare: SWL2820 55 - CP si SWL3220 - 75 CP

 
Utilajele au inceput sa fie operate in proiecte mari in Romania, cum ar fi autostrada Transilvania sau proiectul Via Transilvanica.
 
Sunward Romania promite ca intotdeauna va livra:
 • Garantie 2 ani cu posibilitate de 1 an extra;
 • Disponibilitate imediata;
 • Dotari suplimentare gratuite;
 • Compatibil cu o gama larga de accesorii;
 • Transport gratuit;
 • Raport calitate pret excelent;
 • Reducerea costurilor de operare;
 • Costuri reduse de instruire;
 • Functionalitatea imbunatatita si versatilitate;
 • Acces in zone greu accesibile;
 • Cresterea profitabilitatii prin costuri mai mici;
 • Performante ridicate la locul de operare in toate tipurile de munca;
 • Eficienta operationala mai buna.

Poti vedea mai multe detalii pe site-ul Sunward Romania www.sunward.ro
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI