Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 157

Echipamentele Yale sunt solutia logistica adaptata oricaror cerinte oferita de Vectra Eurolift Service

22.04.2019
 Echipamentele Yale sunt solutia logistica adaptata oricaror cerinte oferita de Vectra Eurolift Service

Vectra Eurolift Service ofera pe piata din Romania un portofoliu bogat de produse si servicii dedicate domeniului logistic si a reusit de-a lungul timpului, prin seriozitate si profesionalism, sa se pozitioneze ca unul dintre cei mai importanti furnizori din acest sector de activitate. Aplicatiile pe care compania le poate deservi sunt multiple, de la constructii, la transport si depozitare, agricultura si industria alimentara. 

Industria alimentara prezinta numeroase particularitati ce trebuie luate in considerare in alegerea echipamentelor de manipulat marfuri. Acestea pot fi echipate special pentru aplicatii precum lucrul in mai multe schimburi, operare in depozite frigorifice si trebuie sa asigure maxima siguranta in manipularea bunurilor.
Vectra Eurolift Service, beneficiind de expertiza furnizorului de stivuitoare Yale, a inteles necesitatile unuia dintre cei mai importanti producatori din industria panificatiei in Romania, Boromir Ind SRL Rm Valcea.
Boromir Ind SRL Rm Valcea si-a inceput activitatea in 1994, plecand de la o mica brutarie si o moara de faina. Astazi, Boromir are peste 700 de angajati si o cifra de afaceri ce depaseste 50 milioane de euro. La sediul din Rm Valcea se desfasoara cea mai mare parte din activitate, acolo existand si unitatea de productie a majoritatii marfurilor.
In urma unor analize aprofundate legate de alegerea echipamentelor pentru ridicarea si manipularea marfurilor, Boromir a ales solutia oferita de Vectra Eurolift Service. Astfel, compania a optat pentru achizitionarea a 12 utilaje Yale in sistem full rental:
   -  4 transpalete electrice model MP20X
      -  1 transpaleta electrica model MS16
      -  2 electrostivuitoare model ERP16VF
      -  1 electrostivuitor model ERP15VT
      -  1 motostivuitor model GP20MX
      -  1 motostivuitor model GP25MX
      -  2 reachtruck-uri model MR14

Aceste echipamente sunt impartite in trei sectoare: depozitul de materii prime, sectia de productie si depozitul cu produse fnite. Transpaletele electrice fara catarg MP20X sunt prevazute cu platforma pentru operator, sunt robuste si ideale pentru aplicatiile ce au loc in depozitele Boromir. Acest model de transpaleta are o capacitate de transport de 2000 kg. Toate transpaletele sunt echipate din fabrica cu baterii de tractiune de 24V/250Ah.
Cele doua electrostivuitoare ERP16VF sunt modele cu 4 roti, au capacitati de ridicare de 1600 kg, inaltimi utile de ridicare de 3360 mm si sunt dotate cu baterii de tractiune de 48V/625Ah. Electrostivuitorul ERP15VT este model in 3 roti si are o capacitate de ridicare de 1500 kg la inaltimi de pana la 4600 mm.

Modelele de motostivuitoare din gama MX au capacitati de ridicare de 2000 kg, respectiv 2500 kg, la inaltimi de ridicare de pana la 3290 mm. Acestea sunt echipamente proiectate pentru lucrul in mai multe schimburi, asigurand o productivitate ridicata, consum si noxe reduse.
Echipamentul MS16 este singurul model de transpaleta electrica cu catarg din flota Boromir. Utilajul are o capacitate de ridicare de pana la 1600 kg, la inaltimi de 4040 mm. Aceasta transpaleta este deosebit de manevrabila, fiind proiectata special pentru manipulare in spatii inguste.
Un alt model de echipament ce deserveste activitatea desfasurata de Boromir il reprezinta reachtruck-ul MR14. In flota se regasesc doua modele, cu capacitati de ridicare de 1400 kg si inaltimi de pana la 8500 mm. Yale MR14 ofera un spatiu generos la nivelul operatorului si este ideal pentru operare in spatii inguste.

Asadar, flota de echipamente operata de Boromir este diversificata, cu modele proiectate in functie de tipul activitatilor ce se desfasoara in depozite. Media paletilor manipulati pe zi se ridica la 800 de bucati, iar in perioadele de varf se lucreaza chiar si in trei schimburi. Utilajele manipulate la interior au contribuit la optimizarea spatiului de depozitare prin faptul ca au fost proiectate astfel incat sa lucreze in spatii inguste. Reprezentantii Boromir au declarat ca alegerea solutiei oferite de catre Vectra Eurolift Service s-a bazat pe raportul favorabil pret – calitate si pe buna comunicare intre cele doua companii in vederea alegerii celei mai bune variante logistice.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI