Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 157

Vanzari sporite la licitatia organizata de Euro Auctions in Dormagen, Germania

22.04.2019
Vanzari sporite la licitatia organizata de Euro Auctions in Dormagen, Germania

Desfasurata intre 13 - 14 februarie 2019, licitatia pentru masini pentru constructii si utilaje agricole organizata de Euro Auctions la Dormagen, Germania, a generat o crestere a vanzarilor cu 54% in raport cu aceeasi luna din 2018, ceea ce dovedeste ca asemenea licitatii reprezinta calea de achizitii din ce in ce mai preferata pentru  piata germana.

Text: Ing. Valeriu BEZDEDEANU

Licitarea loturilor prezentate in cele doua zile s-a incheiat cu o cifra totala de afaceri de peste 14,5 milioane de euro, ceea ce a facut ca aceasta sa fie cea mai mare licitatie de pana acum, desfasurata de Euro Auctions la Dormagen.

Cumparatorii ce au participat pentru prima oara la o licitatie atat de populara si de o asemenea anvergura (mai mult de 2.800 de masini pentru constructii si agricultura vandute, uzate si aproape noi), s-au regasit din nou in numar mare, inregistrandu-se o crestere cu 62%.. Numarul de cumparatori a crescut de la o licitatie la alta pe parcursul ultimelor 12 luni, Euro Auctions inregistrand o crestere substantiala a numarului de inregistrari, licitatori si cumparatori de succes din Germania, Polonia, Olanda si Belgia, reprezentand 65% din totalul vanzarilor. In plus, pentru restul de 35% din totalul produselor licitate de Euro Auctions, peste 200.000 de consignatori si cumparatori din 190 de tari de pe intreg mapamondul si-au manifestat un viu interes.

2.800 de loturi, dintre care o proportie importanta formata din masini aproape noi, provenind de la circa 200 de consignatori, au fost vandute fara in intregime. Acest eveniment a demonstrat din nou ca cererea pentru echipamente de calitate este o cerere reala, iar aceasta licitatie desfasurata in Germania devine calea de achizitii din ce in ce mai privelegiata pentru un numar tot mai mare de cumparatori locali si din intreaga lume, de masini pentru constructii si agricole. „Euro Auctions si-a inceput activitatea in Dormagen in anul 2006, fiind un adevarat deschizator de drumuri al acestui tip de licitatie internationala care, acum, este universal acceptata, atragand cumparatori si consignatori din intreaga Europa. In ultimii 13 ani, noi am inregistrat o crestere sustinuta si suntem incantati de calitatea echipamentului incredintat si de viul interes international suscitat de vanzarile atat de populare de la filiala noastra din Dormagen” - comenta Erik Kortum,  manager de tara al Euro Auctions pentru Germania.

„In acest an, Euro Auctions celebreaza 13 ani de la infiintarea centrului din Dormagen si 21 de ani in calitate de organizator de licitatii internationale. Continuam sa atragem noi licitatori din Germania, Europa si chiar si mai de departe. Aceasta licitatie a atras cumparatori avizati din peste 50 de tari. Toti au cautat sa achizitioneze la preturi mai accesibile decat una noua, masini cu specificatii de top, dar cu ore reduse de functionare, de care pot fi siguri ca sunt fiabile si care le-ar satisface exigentele. De aceea, licitatiile desfasurate la Dormagen sunt atat de populare.”

Mai mult de 1.100 de persoane s-au inscris pentru a asista sau pentru a participa on-line la aceasta licitatie. Licitarea pe Internet a crescut considerabil: 68% dintre cumparatori au licitat on-line si 55% dintre loturi au fost vandute ofertantilor on-line.

Printre masinile vandute la aceasta licitatie, figureaza:
- un excavator Volvo EC220DL din 2018, cu senila de 600 mm, camere video laterale si spate, A/C, vandut la 100.000 €;
- o basculanta articulata Bergmann 3012HKPlus din 2016, 4 x 4, camera video spate, A/C, vanduta cu 61.000 €;
- un buldoexcavator JCB 4CX P21 ECO din 2018, 4WS, Turbo Powershift, SRS c/w Extendahoe, Cupa 4 in 1, A/C, vandut cu 69.000€;
- un excavator pe roti Sennebogen 821M Material Handler din 2011, stabilizatoare, cabina cu ridicare hidraulica, A/C, vandut cu 46.000 €, s.a.

Urmatoarea licitatie Euro Auctions ce va avea loc la Dormagen, in Germania, se va desfasura intre 3 – 4 aprilie 2019.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI