Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Deschidere sediu

Autoklass Center

06.06.2008
Ruxandra Horhogea
Autoklass Center
Autoklass Center, in calitate de centru autorizat Mercedes Benz, a lansat o noua locatie autorizata de vanzari si service. Prima deschisa in acest an - Autoklass Bucuresti Nord este destinata exclusiv vanzarii de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz si realizarii operatiunilor de service (mecanica, electrica si ITP) pentru camioane, autovehicule, vehicule comerciale usoare si autoturisme Mercedes-Benz.
Centrul Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz din ªoseaua Odai este prima din cele patru noi locatii programate sa fie deschise de companie in 2008. Lui ii vor urma Centrul Autorizat de Vanzari Autoturisme Mercedes-Benz, din Pipera, Centrul Autorizat de Vanzari si Service Mercedes- Benz din Chitila si Centrul Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep si Dodge din Ploiesti. La nivel investitional, se preconizeaza depasirea sumei de 30 milioane euro in acest an, asociatul majoritar, Romstal, aducandu-si un important aport in ceea ce priveste terenurile dar si capitalul.

Autoklass Center Bucuresti a fost infiintata in 2003, iar in anul 2007 devine grup ca urmare a fuziunii prin absorbtie a Autoklass SA Sibiu (2001) si Autoklass SRL Constanta (2000), compania avand in prezent sucursale in Bucuresti, Sibiu si Constanta.

Extinderea sustinuta a retelei, in fiecare an, alaturi de dezvoltarea unor echipe de profesionisti in centrele grupului este provocarea pe care si-o asuma Autoklass Center, in calitate de centru autorizat Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge si Ford. "Cred ca piata auto din Romania a atins un moment de maturitate. Atat clientii cat si dealerii auto nu mai pot vorbi doar de marcile pe care le reprezinta. Romania se dezvolta ca parte integranta a pietei europene deschise si, a privi un dealer auto doar ca pe o afacere la nivel local, ar fi o greseala. Reteaua la nivel national, serviciile oferite, mai ales cele post-vanzare si, in primul rand, calitatea umana si profesionala a echipei sunt calea dezvoltarii reale si de calitate in industria auto. Noi am hotarat sa fim printre primii care pasesc pe aceasta cale", a declarat Roberto Neaga, director general Autoklass Center.

Pe o suprafata de service de 1.800 mp, cu un numar de 20 de posturi de lucru si un stoc de piese cu o valoare de peste 200.000 de euro, centrul din ªos. Odai nr. 373, are capacitatea de a executa lucrarile de reparatie la mai putin de 48 de ore, de la momentul solicitarii. Se pot trata in urgenta solicitarile clientilor, stocul de piese dar si personalul format in cadrul Grupului Mercedes, asigura o diagnoza si executie rapide. Piesele comandate ajung la client in cel mai scurt timp posibil: daca sunt pe stoc in Romania, sosesc in 48 de ore, daca sunt in Germania ajung in maximum 3 zile. Pentru autovehiculele nou achizitionate, centrul pune la dispozitie clientilor si serviciul MobilityGo. Este un serviciu de asistenta rutiera, astfel incat, oricarui client Mercedes – Benz, in momentul in care apeleaza compania, i se asigura asistenta la locul faptei: transport, autovehicul de inlocuire, reparatie imediata. Pe partea de mecanica spre exemplu se poate lucra in acelasi timp la sase, sapte camioane, iar pe partea de electrica doua, cel mult trei. Prin urmare, in acelasi timp se pot efectua aproximativ 10 reparatii.

Autoklass Center, primul centru autorizat Mercedes-Benz la standarde de marca din Romania, cu trei locatii nationale, apartine Romstal Group. Autoklass a inregistrat prin locatiile detinute pana la 17.04.2008 (Bucuresti, Sibiu si Constanta) o cifra de afaceri de 74.500.000 de euro (rezultat la sfasitul anului 2007), cu un numar total de 380 de angajati. Astfel, anul trecut a fost incheiat cu un total de 533 de unitati livrate in toate locatiile, iar ambitiile se indreapta catre cresterea vanzarilor cu 55% in acest an.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI