Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de marca

Best Machinery Ro

06.06.2008
Best Machinery Ro

Infiintata in 2007, Best Machinery Ro are ca activitate principala comercializarea utilajelor de constructii, avand ca actionar majoritar firma Best Machinery Ungaria, infiintata in 1993. Membra a Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii  A.D.U.C., Best Machinery Ro si-a facut lansarea oficiala pe piata de utilaje de constructii din Romania in cadrul expozitiei Construct Expo Utilaje 2008.
Mariana Patru
Ema Stancu

In prezent, avand un slogan care arata clar calea care o va urma in Romania: "The BEST solutions for your business”, compania este in plin proces de dezvoltare, punand bazele unei retele nationale de vanzari si service care, pentru inceput, va acoperi zonele din vestul si sudul tarii, urmand ca in a doua jumatate a acestui an sa se deschida puncte si in estul Romaniei. Astfel, la inceputul anului 2009 Best Machinery Ro va avea o acoperire teritoriala de 100% si echipe de service mobil functionale 24 de ore din 24.

Marci reprezentate
Best machinery Ro SRL este unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova a unui numar mare de producatori din Europa si Asia, oferta sa acoperind aproape tot necesarul de masini si echipamente pentru constructii, dar si pentru activitati adiacente.

Astfel, importa incarcatoare frontale, mini-incarcatoare multifunctionale de tip skid-steer si compactoare marca LiuGong - China, dar si statii mobile de sortare si concasare KEESTRACK -Belgia sau buldozere produse de catre SHANTUI - China. Trebuie remarcata si oferta de cupe de concasare-ciuruire de la producatorul finlandez ALLU.

Alte utilaje oferite de catre Best machinery Ro sunt echipamentele pentru prelucrarea deseurilor biologice JENSEN – Germania, utilaje pentru tocat/maruntit deseuri marca M&J – Danemarca si maruntitoarele de plastic, hartie si lemn WEIMA- Germania. De asemenea, societatea este unic importator al anvelopelor marca Adventure.

Oferta de servicii integrate
Prin cele doua departamente: Comercial si Service utilaje de constructii, Best machinery Ro ofera clientilor sai servicii integrate de consultanta si asistenta in achizitionarea utilajelor de constructii, service (intretinere si reparatii) pentru orice echipament marca LiuGong, Shantui, Keestrack si nu numai, training pentru operatori, asistenta tehnica 24h din 24h oriunde in Romania, piese de schimb originale pentru orice echipament achizitionat, garantii pentru piesele originale si o gama variata de anvelope pentru utilaje de constructii.

Best Machinery Ro ofera de asemenea clientilor sai servicii de finantare. Astfel, prin intermediul unei cunoscute companii de brokeraj financiar garanteaza clientilor sai obtinerea celui mai bun program de finantare. In acest mod nu vor exista timpi morti, inutili, clientul beneficiind de un suport de calitate cu rezultate optime.

La sediul Best Machinery Ro din Bucuresti, B-dul Preciziei nr. 11 se pot afla mai multe informatii despre toate produsele si serviciile oferite, dar si testa utilajele existente in prezent in show-room: incarcatoare, compactoare, skid-steer precum si statii de sortare.

Informatii despre principalele marci:

LiuGong
Fondata in 1958, Guangxi Liugong Machinery Co., Ltd. este leaderul producatorilor de utilaje de constructii in China, fiind prima companie locala listata la bursa. In 1966 apare primul model de incarcator frontal pe roti fabricat in China, modelul LG2435.

In anul 1995 se realizeaza un joint venture cu producatorul german ZF, iar in 2003 compania LiuGong devine marca internationala. Cu peste 7.000 de angajati si cu un profit din exporturi de peste 100 mil. USD numai in 2007, LiuGong este al doilea producator mondial de incarcatoare pe roti, cu vanzari anuale de peste 20.000 de unitati. In 2007, incarcatoarele si excavatoarele au contribuit cu 74% respectiv 15% la venitul total al companiei.

Linia de productie include peste 18 modele de incarcatoare frontale pe roti cu volumul cupei intre 0,78 si 4,5 mc, 12 modele de compactoare cu greutatea cuprinsa intre 10 si 25 tone, excavatoare, buldozere, utilaje pentru asfalt, gredere, utilaje pentru maruntire, skid-steer, buldo-excavatoare si o noua gama de stivuitoare. Pentru mentinerea nivelului crescut de competitivitate cu ceilalti producatori, compania detine certificari ISO 9001, EMS si OHSMS.

LiuGong ocupa primul loc in vanzarile de incarcatoare frontale la nivel international, dar isi mentine si pozitia de leader in China, in ceea ce priveste productia de excavatoare. Printre furnizorii LiuGong se numara producatorul englez de motoare CUMMINS, producatorul japonez Kawasaki pentru hidraulica si producatorul german ZF pentru sistemele de transmisie ale utilajelor.

 

Shantui
In prezent, companii precum Shantui Construction Machinery Co. Ltd., Xuanhua Construction Machinery Co., Ltd., Tianjin Construction Machinery Co., Ltd., YTO Construction Machinery Co., Ltd. si Shanghai Pengpu Machine Building Plant Co., Ltd. , detin aproximativ 92% din piata de buldozere din China. Cu toate ca diferentele de pret ajung si pana la 40-50% intre buldozere de productie interna si cele din strainatate, aceasta piata este intr-o continua dezvoltare in ceea ce priveste exportul, avand o rata anuala de crestere de 33% in perioada 2000-2006.

Fiind una dintre primele 500 de companii producatoare din China, a fost listata la bursa de schimb din Shenzhen, inca din 1997. Tot in acelasi an a obtinut certificatul de management al calitatii ISO9001, iar in 2006 a obtinut certificatul ISO14000 de management al mediului. Produsele Shantui au obtinut si certificarile din partea Uniunii Europene, fiind prezente in programul "Recommended brands of 2006 electrical and mechanical products for export” sustinut de Camera de Comert a Chinei.

Din anul 1986 Shantui a exportat peste 4.000 de utilaje. In 2007, profitul din export al companiei a fost de 134 mil. dolari, fiind exportate peste 1.400 de utilaje, obtinand astfel o cota de piata de 68,9% din volumul total de buldozere destinate pietei internationale. Shantui ofera o gama variata de echipamente pentru construirea drumurilor: 20 modele de buldozere, 10 modele de compactoare, lansatoare de conducte si incarcatoare.

Keestrack
Fabrica Keestrack a fost fondata in anul 1988. In 1994 compania a fost transformata in societate pe actiuni, pas ce a reprezentat o etapa importanta in crearea primului model functional. In 1996 prima masina a fost produsa, dupa mai multi ani de cercetare.

Primul model Keestrack, Frontier 4518-1 a fost destinat activitatii de reciclare, fiind capabil sa trieze diverse materiale precum pietre, moloz, argila, fiind utilizat si in industria mineritului. Masina a fost conceputa, produsa, asamblata si testata in concordanta cu standardele CE.

Productia - realizarea statiilor de sortare a inceput la scurt timp dupa ce prototipul s-a dovedit a fi un succes. In urmatorii patru ani productia a crescut cu 200%, iar in 2002 a fost introdusa pe piata o versiune mai mica a prototipului. Modelul Novum 3615 a fost masina care a umplut golul de piata in ceea ce priveste statiile mobile de sortare. Tot din 2002, Keestrack si-au extins portofoliul de masini, acesta incluzand acum sapte modele de sortare si doua de concasare.

Furnizori - politica companiei Keestrack este aceea de a folosi doar materiale de calitate in realizarea masinilor de sortare si de concasare, cum ar fi cele ale producatorilor: Bosh-Rexroth, Sauer-Danfoss, Deutz si Caterpillar. In ceea ce priveste furnizorii, compania foloseste piese din Germania, Anglia, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Republica Ceha, etc. Informatii despre produsele si serviciile societatii Best Machinery Ro SRL pot fi obtinute de la sediul sau din Bucuresti: B-dul Preciziei nr.11, Sector 6, la telefon 021/318.20.79/81; Fax: 021/ 318.20.87 sau pe site-ul www.best-machinery.ro.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 




 
 

PARTENERI