Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Oferte speciale

Comanda un utilaj nou in luna iunie si beneficiezi de 5% discount!

30.07.2008
Andra Plugarasu; Marian Iamandi

Societatea italiana Tehno Trades S.R.L cu doi ani in urma a infiintat o filiala si in Romania astfel a luat nastere Ital-Rom Tehnotrade. Scopul societatii din Romania are ca obiectiv principal comercializarea utilajelor de ridicat. Ital-Rom Tehnotrade este dealer unic autorizat in Romania pentru automacarale marca Locatelli si Marchetti , pentru nacele Bluelift si Tecchio cat si pentru echipamente de protectie si accesorii folosite in constructii, marca Comated.

Cu ocazia aniversarii a doi ani de activitate pe piata romaneasca Ital-Rom Tehnotrade lanseaza o promotie aniversara speciala:  Comanda un utilaj nou in luna iunie si beneficiezi de 5% discount! . Daca tinem cont de valoarea comerciala a unui astfel de utilaj si discount-ul de 5%, putem realiza importanta acestei oferte aniversare, valabila numai pentru comenzile ferme din cursul lunii iunie.

Dupa cum ne-a relatat, D-l Stefano Zucchella, directorul general al societatii, un alt avantaj de care pot beneficia utilizatorii de astfel de utilaje este posibilitatea de achizitionare in leasing atat pe perioada promotiei cat si in afara ei.

Ital-Rom Tehnotrade colaboreaza cu mai multe societati de leasing renumite, cu care a incheiat un acord special privind conditii mai bune pentru clientii sai, si anume avans doar 10%. Perioada de leasing poate fi extinsa pana la cinci - sase ani.

D-l Stefano Zucchella ne-a dat cateva informatii utile despre automacaralele pe care le comercializeaza si anume: In gama Locatelli intalnim atat automacarale de santier: "Gril" cat si automacarale cu libera circulatie: "City Cranes".

Automacaralele "Gril" au capacitati maxime de ridicare cuprinse intre 12,5 si 60 tone, iar inaltimea maxima de ridicare fiind cuprinsa intre 12,7 si 52 metri.

Automacaralele "City Cranes", cu capacitate de ridicare de 20 si 40 tone, au viteze de deplasare de peste 70 km/h cu brate telescopice cuprinse intre 24 m, respectiv 35 m.

Aceste automacarale sunt de dimensiunile unei autoutilitare , fiind foarte usor manevrabile atat in trafic cat si in spatiile greu accesibile. Pot fi accesorizate cu joy-stick sau radiocomanda.

De asemenea, Ital-Rom Tehno Trade este importator si al marcii Marchetti, firma specializata in producerea de automacarale pe pneuri si senile, cu capacitati cuprinse intre 20 si 90 tone.

Firma Marchetti este unul dintre putinii producatori europeni de macarale pe senile, destinate deplasarii pe suprafete dificile. Automacaralele pot fi accesorizate optional si in functie de tipul lor cu: nacela, furca, gat de lebada, carlig suplimentar, aer conditionat, radio CD sau un sistem de control al greutatii.

Foarte important pentru o piata atat de dinamica precum cea din Romania sunt termenele de livrare. Pentru a veni in intampinarea clientilor, Ital-Rom Tehnotrade are constituit un stoc permanent de macarale, de exemplu, in perioada ofertei aniversare, existand disponibile: 2 automacarale Locatelli Gril 830 cu capacitate maxima de ridicare de 30 tone, o automacara Locatelli Gril 8400 cu o capacitate maxima de ridicare de 40 tone si o automacara libera circulatie Marchetti 60 cu capacitate maxima de ridicare 60 tone.

Oricum, in urma unei comenzi ferme, termenele de livrare sunt foarte scurte comparativ cu cele ale altor producatori europeni. Spre exemplu,o macara de mare tonaj comandata in luna iunie poate fi livrata in luna septembrie, iar un model cu o capacitate de ridicare mai mica in aproximativ 45 de zile.

De asemenea Ital-Rom Tehnotrade comercializeaza automacarale si stivuitoare second-hand cu livrare din stoc.

Un alt avantaj oferit de Ital-Rom Tehnotrade este asigurarea service-ului si intretinerii tuturor utilajelor vandute pentru perioada de garantie, iar la cerere aceste servicii se asigura si in perioada post-garantie, societatea detinand si service mobil pentru interventii rapide. Pentru acest an, domnul director general Stefano Zucchella a demarat activitatea de construire a unei hale cu show-room, la Jilava pe soseaua de centura a Bucurestiului spre Giurgiu. Aici va fi construit si un service de mari proportii . Aceasta hala urmeaza exemplul companiei sora din Italia.

Ital-Rom Tehnotrade in cei doi ani de activitate se poate mandri cu un portofoliu de 27 de automacarale vandute pe piata utilajelor din Romania.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI