Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Komatsu

Doua noi modele de buldozere pe senile

29.07.2008

Noile utilaje, D37EX-22 si D37PX-22 sunt concepute de proiectanti pentru a fi utilizate in domeniul constructiilor, pregatirea santierelor, constructii de cladiri, aplicatii forestiere si utilitare. Caracteristicile care le diferentiaza de buldozerul predecesor D51 sunt aplicatii ce implica noi tehnologii.

Aceste masini sunt echipate cu transmisia hidrostatica Komatsu (HST) si au motor cu o putere neta de 89 CP, masa operationala fiind cuprinsa intre 8.300 si 8.650 kg.

Buldozerele folosesc o lama reglabila in plan orizontal si vertical cu o capacitate cuprinsa intre 1,77 mc, pana la 1,95 mc, ceea ce face ca o cantitate mai mare de material sa poata fi impinsa de lama, si astfel aceste utilaje sa fie mai productive. Buldozerele sunt echipate cu cea mai noua versiune a tehnologiei prin satelit  KOMTRAX "care transmite toate informatiile de operare ale utilajelor catre un website securizat. Contorizarea orelor de lucru, locatia utilajelor, avertizari si alarme de mentenanta - pentru a enumera cateva dintre caracteristicile sale sunt transmise aplicatiei web pentru analiza."

Printre noutatile aduse de aceste echipamente se numara design-ul cabinei, ce asigura o mai buna vizibiliate a lamei, un confort sporit, de asemenea un sistem ergonomic de comada si control (PCCS) si, un aspect important, o mai mare putere fata de modele anterioare.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI