Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Oferta speciala

IRCAT - Sapati, incarcati si transportati la cel mai mic pret

29.07.2008
Dan Pavel; Dan Vasile

Compania IRCAT este in prezent intr-o puternica ofensiva pe piata vanzarilor de utilaje multifunctionale Bobcat, cea mai noua oferta adresandu-se firmelor care efectueaza operatiuni de sapare si incarcare a pamantului in spatii inguste sau greu accesibile. Practic, este vorba despre un pachet ce contine doua utilaje plus rampa necesara incarcarii intr-un camion de maxim 7,5 tone, oferite la un pret special. Bineinteles ca intreaga gama de aplicatii poate fi extinsa si altor tipuri de lucrari, echipamentele de lucru optionale ce pot fi montate pe utilajele de baza, suportand aproape 40 de configuratii.

Piata romaneasca a constructiilor a cunoscut in ultimii ani un progres neasteptat, iar acum este caracterizata de un dinamism ce impune tuturor participantilor o adaptare continua la noile necesitati ridicate de constructiile urbane, si nu numai. Desi Bobcat este o marca ce nu mai are nevoie de nicio prezentare prealabila, distribuitorul sau, societatea IRCAT, vine cu o oferta tentanta: un incarcator multifunctional Bobcat S130, un excavator Bobcat 319 si rampele necesare pentru incarcarea acestora intr-un camion pentru a fi transportate de la un loc de munca la altul, totul la un pret de 39.990 euro (fara TVA).

Beneficiile pentru client in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de pachet sunt numeroase. Cine alege o astfel de oferta are, in primul rand, avantaje legate de transport. Plecand de la faptul ca sunt incluse si rampele propriu zise, masa celor doua utilaje, cu tot cu combustibil, nu depaseste patru tone. In aceasta greutate poate fi inclus si un ciocan hidraulic pentru excavator, chiar daca acesta nu este inclus in oferta prezenta.

Solutia Bobcat este compusa dintr-un incarcator multifunctional, un mini excavator si rampe pentru incarcare. Solutia propusa de Bobcat atinge doua probleme importante pentru constructori: excavarea pana la o adancime de doi metri si incarcarea intr-un vehicul de transport a materialului rezultat. Importanta celor doua masini specializate rezida in reducerea considerabila a timpului de executie,deoarece se lucreaza in paralel. Ceea ce ar face alte echipamente multifunctionale pe rand pot face doua utilaje mult mai repede completandu-se unul pe altul. Aceasta solutie tehnica propusa de IRCAT se practica in tarile dezvoltate din vestul Europei de foarte mult timp, mai ales pentru spatiile mici, acolo unde utilajele mai voluminoase nu incap: pe o alee, strazi inguste pe care circulatia autovehiculelor nu poate fi oprita in timpul lucrarilor, pentru lucrari de bransamente ale retelelor de apa, gaze sau electrice.

Exista si cazuri, nu putine la numar, cand in cadrul aceleiasi firme se desfasoara mai multe lucrari concomitent. Astfel, incarcatul si sapatul, spre exemplu nu trebuie sa se desfasoare in aceleasi unitati de timp si spatiu. Cele doua echipamente pot actiona independent, un incarcator lucreaza pe un santier, un excavator pe alt santier, ele putand fi distribuite in interiorul firmei conform necesitatilor.

Alegerea solutiei Bobcat a fost atent facuta, deoarece specialistii firmei IRCAT au dorit sa creeze o echipa de lucru de dimensiuni medii, in conditiile in care oferta Bobcat este extrem de variata, putand fi alese si alte variante inferioare sau superioare din punctul de vedere al dimensiunilor sau al puterii de lucru. Alegerea celor doua modele pentru oferta nu a fost intamplatoare, fiind facuta pe baza solicitarilor numeroase ce au existat pe piata pentru aceste masini.

Asadar, mini-excavatorul ofertat are o raza de sapare de pana la doi metri, iar incarcatorul poate ridica o masa utila de 650 de kilograme pana la inaltimea de 2,8 metri. Activitatile celor doua pot fi extinse cu ajutorul accesoriilor optionale, ce se achizitioneaza separat, in functie de necesitati. In aceasta ordine de idei, mini-excavatorul ofera posibilitatea montarii si utilizarii unei foreze de gropi sau a unui ciocan hidraulic. Incarcatorul, pe de alta parte, poate avea ca accesorii ciocan hidraulic, brat pentru excavare, sistem pentru paleti, perie etc. Transportul acestui tip de utilaje poate fi asigurat de un camion cu o sarcina utila de aproximativ patru tone, avand lungimea maxima a platformei de 4 m. In plus, oferta de vanzare Ircat poate fi usor extinsa si sub forma unui pachet de inchiriere. Si aici exista un avantaj foarte mare pentru client, deoarece, daca se analizeaza pretul pentru inchirierea celor doua echipamente impreuna, constatam ca este mai mic decat costul inchirierii celor doua echipamente luate separat. Cei care beneficiaza de aceasta oferta au posibilitatea sa se foloseasca, si in acest caz, de o pereche de rampe. Astfel, clientii trebuie sa detina doar o basculanta sau un camion, iar Ircat pune la dispozitie rampele si cele doua masini, la un tarif corespunzator.

Livrarea acestor produse se face rapid, din stocul disponibil.

Informatii tehnice: Bobcat S 130
- inaltimea de incarcare 2.771 mm
- sarcina medie de incarcare 600 kg
- masa 2.250 kg

Excavator Bobcat 319
- adincimea de sapare 2.050 mm
- masa 1.400 kg
- cabina cu aeroterma

Rampe de aluminiua (masa unei rampe 31 kg)
- pentru incarcarea celor doua utilaje in orice mijloc de transport auto
- manipulare extrem de usoara

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI