Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Statii de concasare si sortare

Metso adauga valoare

29.07.2008
Dan Pavel; Mariana Patru
Metso adauga valoare

Proiectele de infrastructura actuale, fie ele constructii de drumuri, poduri sau tuneluri impun volume impresionante de munca, fiind restrictionate insa de termene limita foarte scurte. Astfel, echipamentele, sistemele si materiile prime, necesare pentru producerea materialelor pentru constructii trebuie sa fie cele mai bune din punct de vedere calitativ

Metso Minerals, liderul mondial in echipamente pentru producerea agregatelor pentru constructii combina prezenta globala cu un puternic suport local, oferind clientilor sai solutii complete pentru aplicatiile lor.

Solutiile Metso Minerals acopera intregul proces de productie al agregatelor, anume procesele de concasare si sortare, transport, clasificare, spalare si pre-tratament, depozitare, incarcare si descarcare, automatizare si protectie a mediului, atat pentru statiile mobile cat si pentru cele fixe.

Mobilitatea si manevrabilitatea sunt atributele Metso Minerals. Acum 20 de ani, Metso Minerals a dezvoltat primele statii de concasare si sortare mobile Lokotrack, iar de atunci au fost furnizate catre clienti in jur de 3.000 de astfel de echipamente.

Aceste sisteme complete sunt compuse din doua sau trei statii mobile de concasare combinate cu un sistem de sortare si transport. O flota de unitati mobile de sortare si concasare, capabila sa se deplaseze de-a lungul frontului de exploatare al carierei si sa se ocupe de procesele primare, secundare si cele tertiare ofera posibilitati de economisire substantiale. Pot fi mutate foarte usor si instalate in alta cariera. Dotate cu echipamente de comanda inteligente, statiile mobile de concasare Metso furnizeaza date operationale in timp real si ofera posibilitatea de a controla intregul proces de concasare dintr-un singur punct. Utilizand tehnologia Metso Minerals, un singur operator poate sa conduca o intreaga statie de sortare si concasare.


Solutiile de care ai nevoie
Concasare - Metso Minerals dispune de o gama completa de concasoare, de la concasoarele mari rotative si cu falci pana la concasoare conice, concasoare cu impact si cu arbore vertical, dar si statii de concasare mobile pe pneuri si pe senile.

Gurile de alimentare heavy-duty au fost special create pentru a absorbi materialele care ulterior sunt directionate catre concasor, catre buncarul de depozitare sau spre statiile de descarcare.

Sortare - Fie ca se opereaza cu materiale ude, sau uscate ori folosite statii fixe sau mobile, solutiile pentru sortare Metso includ echipamente de ultima generatie si o gama impresionanta de mijloace de sortare pe baza de cauciuc, poliuretan si otel.

Spalare - Spalarea nisipului si pietrisului este esentiala pentru a produce materiale de calitate, care sunt folosite in proiectele de constructii.

Transportul si manipularea materialelor - Indiferent de tipul materialului sau de modalitatea de transport, verticala sau orizontala, solutiile de transport Metso garanteaza livrarea unor fluxuri uniforme de roci de dimensiuni diferite si de fractiuni minerale. Metso dispune si de o gama completa de solutii de protectie, asigurand astfel fiabilitate maxima.

Echipamente originale si piese de schimb - Echipamentele si piesele originale Metso furnizeaza functionalitatea si durabilitatea potrivita pentru a garanta cele mai bune rezultate si o durata de viata lunga a echipamentelor.


Performanta pe termen lung - Echipamentele Metso au fost construite pentru a asigura conditii de performanta pe termen lung, nu doar in constructia acestora, ci si in domeniul reviziilor, inlocuirea pieselor de schimb, intretinere, reparatii si instruire.

Greseli mai putine si intarzieri mai mici in productie, dar si reducerea timpului folosit ineficient imbunatatesc productivitatea, cresc randamentul si profitabilitatea clientilor Metso.

Seria Lokotrack pentru concasare reprezinta un angajament de performanta si calitate in domeniul concasarii. Cu o gama extinsa de echipamente optionale disponibile pentru fiecare dintre cele 25 de modele de baza, oricare utilaj poate fi adaptat necesitatilor specifice fiecarei aplicatii. Utilajele din seria Lokotrack pot fi dotate cu concasoare cu falci ori cu impact, cu sau fara sortare pot fi echipate cu transportor cu circuit inchis sau cu descarcare, la solicitarea clientilor. Capacitatile de productie variaza intre 150 si 2.000 mt/h.

Capacitate unica de concasare - Statiile mobile de concasare din seria Lokotrack pentru concasare primara au fost construite pornind de la conceptele deja consacrate ale concasoarelor cu falci si cu impact. Incepand din 1920, Metso Minerals a produs si a livrat in intreaga lume peste 10.000 de concasoare cu falci si peste 1.000 cu impact.

Mobilitate totala - Seria Lokotrack de statii mobile de concasare are la baza ideea de mobilitate a echipamentelor, mai mult decat cea a masinilor. Cu echipamente montate pe un sistem de senile, nevoia de a detine flote intregi pentru realizarea sarcinilor de lucru in cariere este redusa considerabil.

Echipamentele din seria Lokotrrack pot fi deplasate cu usurinta in cadrul unui santier si intre santiere, ceea ce inseamna costuri reduse in ceea ce priveste transportul materialelor. Transportul poate fi de asemenea imbunatatit prin utilizarea unor optiuni speciale precum boghiul sau versiunile separate.

Un Lokotrack pentru orice tip de proces de concasare - Statiile de sortare din seria Lokotrack au fost create si dezvoltate in urma unei analize si evaluari atente a nevoilor clientilor finali. Criteriile cheie de design au avut in vedere cele mai mari rate de productie posibile si cele mai scazute costuri operationale. Indiferent daca se doreste o capacitate de productie maxima, adaptabilitatea mare a proceselor sau un proces de concasare eficient, gama Lokotrack are o solutie pentru fiecare.

Pentru Romania, dealer este compania Bergerat Monnoyeur, care asigura asistenta de specialitate la achizitia echipamentelor, pentru configurarea acestora in functie de aplicatiile specifice, precum si service in garantie si postgarantie, piese de schimb. Adresa de contact: Bergerat Monnoyeur - Str. Morii n.5, Mogosoaia, Jud. Ilfov, Tel.: 021 202 76 00, Fax: 021 202 76 01.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI