Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Palfinger

O noua fabrica in Lengau, Austria

29.07.2008

O investitie de 80 mil. EUR a fost facuta de catre producatorul Palfinger pentru a implementa un program de dezvoltare a companiei si de crestere a productivitatii cu 40%. Practic, investitia consta in construiea unei noi fabrici in zona Lengau din Austria, care va produce si tevi cu sectiune hexagonala. Tevile cu sectiune hexagonala reprezinta una din componentele esentiale ale sistemului de extindere al bratelor macaralei.

De fapt, atat bratele telescopabile cat si cel de capat au la baza tevi cu sectiuni hexagonale, realizate cu abateri foarte mici si dintr-un otel de mare rezistenta. In executia acestor lucrari sunt folositi roboti de inalta precizie, pentru a evita orice deviere de la proiect. De altfel, intreaga linie de productie a componentelor macaralelor pliabile Palfinger este dotata cu masini de ultima generatie, capabile de prelucrari foarte exacte.

In anii ce vor urma, Palfinger intentioneaza extinderea activitatii din Lengau, facand din aceasta locatie centrul activitatilor companiei.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI