Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Best Machinery

Statii mobile de sortare KEESTRACK

29.07.2008
Ciprian Rotaru
Statii mobile de sortare KEESTRACK

COMBO= Combinatii de benzi transportoare si site de sortare

Best Machinery Ro SRL este unicul importator si distribuitor pentru Romania si Republica Moldova a statiilor mobile de sortare si concasare KEESTRACK.

Firma Keestrack a fost fondata in anul 1988, in Belgia. In 1994 compania a fost transformata in societate pe actiuni, pas ce a reprezentat o etapa importanta in crearea primului model functional. In 1996, prima masina a fost produsa, dupa mai multi ani de cercetare. Keestrack face parte din grupul celor mai mari producatori de echipamentele pentru concasarea agregatului mineral.

Primul model Keestrack - Frontier 4518-1 a fost destinat activitatii de reciclare, fiind capabil sa trieze diverse materiale, precum pietre, moloz, argila, fiind utilizat si in industria mineritului. Masina a fost conceputa, produsa, asamblata si testata in concordanta cu standardele CE.

Realizarea statiilor de sortare a inceput la scurt timp dupa ce prototipul s-a dovedit a fi un succes. In urmatorii patru ani, productia a crescut cu 200%, iar in anul 2002 a fost introdusa pe piata o versiune mai mica a prototipului. Modelul Novum 3615 a fost masina care a umplut golul de piata in ceea ce priveste statiile mobile de sortare. Tot din anul 2002, Keestrack si-a extins portofoliul de masini, acesta incluzand acum sapte modele de utilaje de sortare si doua de concasare.

O caracteristica a marcii: toate componentele standard ale tuturor modelelor sunt fabricate din otel, acest lucru conferindu-le o rezistenta deosebita, in paralel cu un design robust si greutate redusa. Modelul COMBO este considerat pionierul gamei de utilaje de sortare marca Keestrack, si poate fi folosit in constructii, demolari, cariere, exploatari de nisip, cuart si argila, acesta realizand sortari de calitate superioara a agregatelor minerale. Statia de sortare COMBO are aplicabilitati la activitati precum: pre-sortare si pre-curatare pentru alimentarea concasorului, reutilizarea si reabilitarea pamantului fertil si a molozului, reutilizarea si refacerea stratului arabil, separarea agregatelor minerale neconforme si sortarea in vederea concasarii.

Modelul COMBO este echipat cu un ciur si cu trei benzi transportoare si are un volum al buncarului de 6 mc. Toate cele trei benzi sunt pliabile, ceea ce face din acest model, unul usor transportabil. In versiunea standard, utilajul este dotat cu un motor DEUTZ de 73 CP, iar actionarea hidraulica este SAUER/DANFOSS cu senzor de incarcare.

Acesta se caracterizeaza prin dimensiuni reduse in pozitia compacta, pentru un transport usor, o inaltime mica necesara alimentarii concasorului, reactie rapida la comenzi. Utilizatorii lui il caracterizeaza ca fiind eficient si fiabil.

Importatorul Best Machinery RO ofera tuturor clientilor sai servicii de consultanta si asistenta in achizitionarea utilajelor de constructii, service complet pentru toate marcile reprezentate, utilizand numai piese de schimb si consumabile originale, toate cu garantie. In plus, la cerere asigura servicii de finantare, prin intermediul unei cunoscute companii de brokeraj financiar, garantand obtinerea celui mai bun program de finantare.

Societatea importatoare, Best Machinery RO este in plin proces de dezvoltare pe teritoriul Romaniei, in prezent punand bazele unei retele nationale de vanzari si service, care, pana la sfarsitul anului 2008 va acoperi intreg teritoriul. Astfel, incepand cu anul 2009 firma va avea acoperire nationala din punct de vedere al vanzarilor si service-ului, care va fi asigurat 24 de ore din 24.

In paralel cu oferta de statii de sortare si concasare, Best Machinery RO importa incarcatoare frontale, mini-incarcatoare multifunctionale si compactoare marca LiuGong, precum si buldozere Shantui. In completarea ofertei, Best Machinery RO este unic importator al cupelor de concasare-ciuruire produse de catre societatea finlandeza ALLU, precum si al anvelopelor pentru utilaje de constructii marca Adventure.

Alte utilaje din portofoliul firmei: echipamentele pentru prelucrarea deseurilor biologice JENSEN - Germania, utilaje pentru tocat/maruntit deseuri marca M&J - Danemarca si maruntitoare de hartie si plastic, hartie si lemn marca WEIMA-Germania.

Informatii despre produsele si serviciile societatii Best Machinery Ro srl se pot obtine de la sediul sau din Bcuuresti, Bulevardul Preciziei nr.11, sector 6, la numarul de

telefon: 021/318.20.79; fax: 021/318.20.87 sau accesand site-ul: www.best-machinery.ro.

COMBO, dotari optionale:
- Placa superioara a ciurului din lamele de mare rezistenta;
- Placa inferioara a ciurului din lamele;
- Strat de cauciuc ranforsat peste materialul de baza al benzilor transportoare;
- Sistem antialunecare montat pe partea inferioara;
- Opritor de material pe benzile transportoare;
- Post de comanda pe ambele laturi ale utilajului;
- Telecomanda radio atat pe sasiu cat si pe echipament;
- Curatitor model HOESSL pentru fiecare banda tansportoare din otel aliat de uzura;
- Pompa de alimentare cu carburant pentru debit mare;
- Gratare Tip Hardox pentru agregat de balastiera;
- Trei lampi de lucru;
- Gratare din plasa dubla din profil laminat;
- Roller din material sudat pe ciur;
- Actionare hidraulica pentru rabatarea platformelor de lucru, pe toate cele trei laturi ale masinii.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI