Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 29

Komatsu prezinta primul Excavator Hidraulic Hibrid din lume

29.07.2008

Presedintele Komatsu, Kunio Noji, a anuntat ca, in viitorul apropiat, compania va lansa vanzarile pentru Excavatorul Hibrid PC200-8, primul echipament hibrid din lume destinat constructiilor.

Functionarea hibridului PC200-8 este posibila datorita Sistemului Komatsu Hibrid, care foloseste un motor electric nou dezvoltat, ce actioneaza partea superioara a utilajului, mai precis sistemul de rotire. Comparat cu modelul standard de excavator hidraulic PC200-8, modelul hibrid inregistreaza o reducere a consumului de peste 25%.

Cu un an in urma, Komatsu a lansat primul stivuitor electric hibrid de pe piata. Prezentarea excavatorului hibrid reprezinta piesa de rezistenta a companiei in productia de echipamente pentru constructii. In calitatea sa de companie de top in fabricarea de echipamente pentru constructii, aceasta este determinata sa satisfaca cerintele prezentului prin propunerea de inovatii in materie de utilaje, concepute astfel incat sa aiba un impact redus asupra mediului inconjurator, incluzand reducerea de CO2.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI