Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Aniversare New Holland

Utilajul cu numarul 50.000 produs la San Mauro Torinese

29.07.2008
Utilajul cu numarul 50.000 produs la San Mauro Torinese

Fabrica New Holland de la San Mauro Torinese a sarbatorit productia excavatorului cu numarul 50.000. Echipamentul a fost un model E305B de 32 tone lansat pe piata la inceputul anului 2008. Cu seria B de utilaje, New Holland si-a completat gama de excavatoare pe senile, in prezent avand o oferta de piata de noua modele noi pentru gama heavy, cu greutati operationale ce variaza intre 13 si 50 tone.

Procesul de reinnoire a gamei de produse a inceput in 2007, odata cu lansarea excavatorului E215B, primul din seria B si se va finaliza la sfarsitul anului 2008. Noile excavatoare din seria B, dezvoltate in colaborare cu partenerul japonez al companiei, Kobelco, au beneficiat de un design complet nou odata cu dotarea motoarelor cu Tier III care asigura o productivitate mai mare si un consum redus si cu noile cabine, facilitand confortul operatorului si usurinta cu care acesta le poate conduce.

"Fabrica din San Mauro Torinese este unul dintre cele mai performante centre de productie ale companiei noastre" a declarat domnul Giampiero Biglia, director de marketing al New Holland Construction. "Investitiile facute in ultimii ani si transformarile majore ce au intervenit in logistica au facut din aceasta fabrica cea mai mare facilitate industriala din Europa pentru productia de excavatoare pe pneuri si pe senile."

Inca din anii 1970, de cand functioneaza fabrica, aceasta s-a remarcat prin capacitatea de a realiza o productivitate cu un grad inalt de complexitate. De fapt, aici sunt produse noua modele de excavatoare in aproape 48 de versiuni diferite si 17 versiuni pentru cele 7 modele de excavatoare pe pneuri.

"Ciclul de productie de ultima generatie este realizat prin intermediul unor linii de productie variabile si datorita gradului inalt de profesionalism al fortei de munca prezente in fabrica" afirma domnul Santo Canto, directorul fabricii. Fabrica din San Mauro are un profil industrial si functioneaza conform ultimelor proceduri ale World Class Manufacturing, introduse in intreg grupul Fiat cu scopul de a mentine standarde inalte de excelenta si de a garanta calitatea produselor, costuri de productie competititive, training-uri de specializare pentru personal, impact redus asupra mediului, toate pentru a oferi clientului satisfactie in termeni de servicii si calitate.

Utilajul cu numarul 100.000 produs la Lecce
Fabrica New Holland din Lecce (Italia) a sarbatorit productia unitatii de echipamente pentru constructii cu numarul 100.000. Aceasta unitate a fost un incarcator frontal W270B de 23 de tone, un utilaj de referinta din seria B de tipul celui facut faimos de James Bond in filmul "Casino Royale".

Odata cu introducerea seriei B, New Holland isi completeaza gama de incarcatoare frontale, oferind o varietate de 8 modele ce au greutati operationale intre 10 si 23 de tone. Lansat pe piata anul trecut, incarcatorul W270B este un model extrem de versatil si fiabil care presupune un consum redus de combustibil, productivitate sporita, stabilitate exceptionala si un confort excelent pentru operator.

"Colaborand cu aproximativ 70 de tari si exportand 80% din productie, fabrica din Lecce reprezinta un punct de referinta in istora companiei noastre" a declarat domnul Giampiero Biglia, director de marketing al New Holland Construction. "In ultimii ani, am investit masiv in imbunatatirea standardului deja ridicat de calitate al echipamentelor produse si suntem mandri de aceasta cifra de productie pe care am reusit sa o realizam, care reflecta de asemenea excelenta proceselor noastre de productie".

Construita la inceputul anilor 1970, fabrica de la Lecce este unul din centrele de excelenta New Holland pentru productia de incarcatoare, telehandlere si buldozere pe senile. Fabrica produce 20 de modele de incarcatoare frontale in aproape 900 de versiuni diferite, 26 de modele de telehandlere cu aproape 1.500 de versiuni si 10 modele de buldozere pe senile in 120 de versiuni.

Toate acestea sunt realizate datorita proceselor de productie de ultima generatie, liniilor de asamblare variabile si gradului inalt de profesionalism al fortei de munca din cadrul fabricii.
"Suntem foarte multumiti si de faptul ca azi ni s-a acordat si premiul Produsul Anului pentru telehandlere de catre revista Echipamente pentru constructii din America" a afirmat domnul Santi Cugno, directorul fabricii.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI