Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expo: Schrobenhausen 2008

BAUER MASCHINEN GmbH - noutati din domeniul echipamentelor pentru fundatii speciale

18.08.2008
BAUER MASCHINEN GmbH - noutati din domeniul echipamentelor pentru fundatii speciale
Expozitia "Bauer In-House" (La Bauer acasa) din Schrobenhausen, de prezentare a celor mai  noi echipamente realizate, a devenit o traditie de peste 20 de ani. Totusi, ultima expozitie, din primavara anului 2008, cu siguranta trebuie considerata o premiera. Noua cladire a Birourilor Centrale Bauer, a oferit pentru prima data un alt cadru de expunere. Ultimele noutati in domeniul utilajelor si echipamentelor au fost amplasate intr-un spatiu de dispunere circular, special conceput de catre arhitect, in decorul cladirilor inconjuratoare.

Clienti si parteneri din peste 40 de tari ale lumii, depasind 2.000 de vizitatori, au venit inca o data la Schrobenhausen si au apreciat noul amplasament ca fiind extrem de original si foarte atragator. In plus, exceptand vizitatorii profesionali, cu ocazia ceremoniei oficiale de deschidere a Expozitiei Bauer In-House, Profesorul Thomas Bauer, presedintele Consiliului Director al BAUER AG, a invitat numeroase personalitati politice locale. El a profitat de ocazie pentru a schita actuala pozitie a BAUER AG, cel mai mare angajator din regiune. La sfarsitul anului financiar 2007, Bauer a produs un venit total de 1,2 miliarde EUR si are in prezent 7.000 de angajati in toata lumea.

In interiorul si in jurul noului spatiu de expunere, companiile componente ale Grupului Bauer Maschinen au prezentat cele mai recente utilaje si echipamente ale lor. Fostul atelier de sudura, acum dezafectat, a fost reamenajat ca parte integranta a spatiului expozitional, unde au fost expuse tipuri de echipamente mai mici, cum ar fi capetele de antrenare hidraulice ale companiei Eurodrill din Drolshausen. Tot aici, standurile expozitionale au furnizat informatii despre intreaga gama de produse si servicii oferite de diversele companii ale Grupului BAUER.

Tema pompelor de caldura, avand ca sursa solul (energie geotermala), a fost abordata tot in acest spatiu, de catre toate companiile implicate in acest domeniu de activitate.

Compania BAUER Maschinen GmbH a prezentat noua macara MC 64, special conceputa pentru a prelua diferite echipamente pentru executia de fundatii speciale, precum unitati de graifere sau freze pentru pereti mulati sau ciocanele diesel PILECO pentru instalat piloti metalici sau palplanse. O alta exponata, de dimensiuni mai reduse, macaraua MC 32, a fost prezentata pentru prima oara la Bauma 2007.

Alte exponate au inclus noua varianta a masinii BG 12H, un utilaj de foraj rotativ dintr-o o clasa de greutate mai mica, o masina BG 20H de marime medie si cea mai mare masina, un BG 36H. Au fost expuse de asemenea o serie de accesorii, echipamente si scule de foraj.

Si celelalte companii ale Grupului BAUER Maschinen si-au prezentat ultimele lor noutati: utilaj cu echipament vibrator pentru instalat piloti de la RTG, instalatie de preparare a fluidelor de foraj de la MAT, echipament hidraulic de batut piloti atasabil pe bratul excavatorului, de la FAMBO, atelier mobil de forat puturi de apa de la Prakla Bohrtechnik, utilaje mobile pe senile pentru foraje de ancorare si un utilaj de foraj geotermal de la Klemm Bohrtechnik.

Inca o data, programul expozitiei a inclus demonstratii zilnice, aratand diverse tipuri de echipamente in lucru. La fiecare demonstratie programata au participat sute de vizitatori, care au putut urmari "pe viu":
  • Executia unui pilon, prin foraj fara scoaterea la suprafata a materialului forat, care este amestecat cu laptele de ciment, realizind pilonul portant.
  • Lucrul cu un vibrator de adancime, cu autoalimentare;
  • Executia unui perete mulat cu unitati de graifere montate pe macaraua MC 32;
  • Instalarea unui pilot metalic cu ciocanul diesel PILECO.
Prezentul material se doreste a fi inca o invitatie la expozitie pentru orice firma din Romania care are preocupari in domeniul fundatiilor speciale, stiut fiind faptul ca ea se desfasoara anual, mai putin cand are loc expozitia BAUMA la München, cand toate noutatile BAUER sunt expuse acolo.

Pentru mai multe informatii va puteti adresa reprezentantei
BAUER MASCHINEN GROUP in Romania, firma TRACTOR PROIECT COMERT din Brasov (tel./fax: 0268-406406; e-mail: tpcom@rdslink.ro, office@tpcom.ro; web: www.tpcom.ro.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI