Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Servicii post-vanzare

Contractele de service Caterpillar

18.08.2008
Contractele de service Caterpillar
Servicii post-vanzare de calitate si promptitudine ...visul oricarui client, cu atat mai mult cu cat respectivul client a investit o suma importanta intr-un utilaj performant sau intr-o intreaga  flota de utilaje.
Producatorul american Caterpillar a inteles acest lucru si pune la dispozitia clientilor sai, prin intermediul dealerului pentru Romania, Bergerat Monnoyeur, un pachet de servicii after-sales complet.  Contractele de service Caterpillar reprezinta cea mai eficienta solutie de maximizare a performantelor utilajului, eliminand pierderile de timp si de bani cauzate de defectiunile neprogramate. Contractele de service Caterpillar reprezinta garantia ca lucrarile de intretinere si reparatie vor fi efectuate de profesionisti cu inalta calificare, clientul avand mai mult timp sa-si dezvolte propria afacere.

Clientul poate alege unul dintre cele trei contracte care se adapteaza perfect nevoilor sale.

Kit-uri de intretinere

Acest tip de contract este solutia ideala pentru clientii care detin mijloacele necesare pentru a efectua intretinerea utilajelor.  Practic, prin acest serviciu, clientul achizitioneaza seturi de consumabile pentru efectuarea operatiilor de intretinere pentru intervale de functionare ale utilajului de pana la 2.000 de ore. In plus, clientul beneficiaza si de o inspectie anuala gratuita, efectuata pe baza unei liste predefinte de verificari, in urma careia sunt diagnosticate eventualele probleme si vor fi oferite solutii pentru remedierea acestora. Beneficiile unui astfel de contract sunt date de disponibilitatea marita a utilajului, optimizarea performantelor utilajului, utilizarea pieselor originale, care au calitate demonstrata, utilizarea fortei de munca proprii.

Contractul "Kituri de intretinere" include:
  • un set de consumabile de intretinere, in conformitate cu Manualul de Intretinere si Operare, pus la dispozitie odata cu livrarea utilajului;
  • inspectia anuala consta in diagnosticarea utilajului pe baza unei liste predefinite de verificari. Inspectia se va finaliza cu un raport in care specialistii Bergerat Monnoyeur vor oferi solutii la problemele identificate;
  • necesarul de uleiuri - optional, setul de consumabile poate contine si uleiurile necesare intretinerii. Uleiurile livrate sunt fabricate dupa retete unice, special formulate de catre specialistii  Caterpillar, pentru a oferi utilajului o durata lunga de viata. Intervalele de schimb ale acestor uleiuri pot fi prelungite, in functie de aplicatia utilajului, pentru reducerea costurilor de intretinere.
  • programul de analiza spectrofotometrica a mostrelor de ulei. Disponibil optional, acest serviciu presupune analiza in laborator a mostrelor de ulei prelevate de pe utilaje si compararea lor cu tabelele de uzura Caterpillar. In acest fel, pot fi identificate si remediate din timp eventualele probleme care pot aparea.
Contractul de intretinere periodica  asigura clientul ca la fiecare interval de service prevazut de Manualul de Intretinere si Operare, primit la livrarea utilajului,  inginerii Bergerat Monnoyeur vor efectua operatiile de intretinere si o inspectie tehnica.

In acest contract sunt incluse consumabilele necesare, manopera, programul de analiza spectrofotometrica a mostrelor de ulei, monitorizarea utilajului prin intermediul calculatorului si inspectii tehnice in urma carora vor fi elaborate recomandari privind mentinerea utilajului in perfecta stare de functionare. Acest tip de contract ofera multa flexibilitate si are beneficii multiple, precum cresterea timpului efectiv de lucru al utilajelor, cresterea productivitatii, scaderea costurilor de operare, imbunatatirea timpilor alocati lucrului si optimizarea costurilor aferente planificarii lucrarilor de intretinere.

Contractul de intretinere si reparatii este un contract complet prin care Bergerat Monnoyeur isi ia angajamentul de a se ocupa de toate lucrarile de intretinere si reparatii de care clientul are nevoie pe toata durata contractului.

Pe langa contractul de intretinere periodica, in acest serviciu mai sunt prevazute si reparatiile si reviziile generale, efectuate cu piese originale Cat de catre personalul Bergerat Monnoyeur.

Contractul de intretinere si reparatii ofera beneficii nenumarate, pornind de la disponibilitatea marita a utilajului, optimizarea performantelor acestuia, controlul complet al costurilor de operare si pana la optimizarea utilizarii atelierului propriu, lipsa stocului de piese de schimb,  cresterea timpului dezvoltarii propriei afaceri. Contractul de intretinere si reparatii este foarte flexibil, clientul putand opta, de exemplu, pentru o durata a contractului de 6.000 sau 10.000 ore de functionare sau o perioada echivalenta de 2 pana la 5 ani, dar si de planuri de facturare si plata personalizate.

CAT Product Link

Sistemul de monitorizare Cat Product Link, care utilizeaza tehnologia moderna a comunicatiilor prin satelit, ofera un transfer dublu de informatii intre sistemele aflate la bordul  utilajului, dealerul Caterpillar si client. Softul on-line se dovedeste a fi de un real ajutor atunci cand vine vorba de supravegherea atenta  a flotei de utilaje (locatie, contor orar, consum de combustibil, avertizari in cazul anumitor defectiuni, etc.) pentru eliminarea timpilor morti, eficientizarea activitatii si reducerea costurilor. Cat Product Link imbunatateste planificarea unor activitati, precum intretinerea utilajelor sau reparatiile capitale. De asemenea, cu ajutorul acestui sistem, pot fi identificate si carentele in pregatirea operatorilor sau pot fi detectate defectiunile minore, care pot fi remediate inainte ca acestea sa afecteze activitatea utilajului.

CAT Product Link este disponibil in doua versiuni:  PL121SR si PL321SR.

PL121SR reprezinta o solutie cu costuri scazute pentru utilajele care nu trebuie monitorizate foarte atent si implica transmiterea de informatii simple pentru administrarea flotei.

PL321SR furnizeaza informatii esentiale despre sistemele de bord ale utilajului si este conectat la modulul de control al utilajului ECM.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI