Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Oferta speciala

Semiremorci de mixat si transportat beton DEBUF

18.08.2008
Semiremorci de mixat si transportat beton DEBUF

Cunoscuta cu precadere ca fiind importatorul exclusiv si de traditie al marcii F.X. MEILLER in Romania, compania Autoconstruct a inteles ca o diversificare a portofoliului de produse inseamna oferirea de solutii complete cat mai multor clienti din domeniul constructiilor.


Autoconstruct comercializeaza binecunoscutele produse ale firmei germane F.X. MEILLER, printre care enumeram suprastructurile basculabile pe trei parti sau cu descarcare pe spate, remorci si semiremorci de transport agregate sau cereale, cu volume de pana la 60 mc, precum si semiremorci complexe destinate transportului agabaritic, produse de catre firma belgiana FAYMOVILLE si cisterne specializate pentru transportul de bitum produse in Slovenia sau Croatia de catre firmele FLUID sau METAL VURAIC. In afara acestei game largi de produse de inalta calitate, Autoconstruct ofera si solutii inovatoare de producere si transport al betonului, adaugand la paleta de produse comercializate pe piata din Romania semiremorci de mixat si transportat beton, fabricate de catre producatorul belgian DEBUF.

Aceste semiremorci au variante constructive cu doua sau trei axe, oferta fiind completata de o varianta combi mixer si pompa de beton. Principalul avantaj al acestor produse consta in faptul ca nu este nevoie de pregatirea unui autosasiu exclusiv, putandu-se utiliza un cap tractor care poate lucra alternativ cu o semiremorca basculabila, o cisterna de bitum, o semiremorca de transport agabaritic, sau orice alt tip de semiremorca. Un alt avantaj deloc de neglijat il constituie volumul mare de beton care poate fi transportat cu acest tip de semiremorca. Cu alte cuvinte,  volume de pana la 14 mc de beton pot fi astfel incarcate, dovedindu-se a fi un adevarat atuu in cazul lucrarilor de constructii care  necesita cantitati mari de beton.

Printre caracteristicile importante ale acestei semiremorci, putem mentiona faptul ca sasiul este fabricat din otel in constructie tubulara, iar suprastructura este fabricata din otel Hardox de 4 mm, toate fiind sustinute de axe cu suspensie pneumatica si sistem de franare Wabco - EBS echipate cu RSS, purtand marca producatorului german BPW. De asemenea, semiremorcile pentru mixat si transportat beton sunt echipate cu pneuri 425/65R22,5. Greutatea proprie a acestei semiremorci, in varianta cu trei axe este de 9.000 de kg, putand ajunge la o greutate maxima de 39.000 kg, cu un ampatament de 5.500 mm.

In ceea ce priveste partea de incarcare si descarcare a mixerului, semiremorca este dotata cu un jgheab principal de incarcare si descarcare, acesta fiind completat cu alte doua jgheaburi suplimentare de descarcare.
Rezervorul de apa este de otel si are un volum de 625 de litri, actionarea instalatiei de mixare realizandu-se fie de la priza de putere a camionului, fie de la un motor individual DEUTZ.

Acest produs ofera posibilitatea  transportului unor cantitati mult mai mari de beton pe parcursul programului de lucru, micsorarea  numarului de drumuri intre statia de producere a betonului si santier si reducerea implicita a timpilor morti datorati traficului, totul ducand in final la o economie de carburant,  timp si resurse.
 
Pentru detalii suplimentare, societatea Autoconstruct va sta la dispozitie.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI