Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hiab

Furnizeaza solutii pentru managementul deseurilor pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008

17.09.2008
Furnizeaza solutii pentru managementul deseurilor pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008
Hiab si partenerul sau Molok au fost implicati in procesul de management al deseurilor pe parcursul Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008. Hiab are de altfel un rol foarte important in dezvoltarea sistemelor de colectare a deseurilor in China.

Hiab si partenerul sau finlandez de afaceri Molok au furnizat un sistem de colectare a deseurilor Molok impreuna cu o macara Hiab. Livrarea a inclus cele mai mari containere de colectare Molok de 5 mc. Containerele au fost amplasate in zona de sud a Olympic Park pe o suprafata de 200 de hectare, aici fiind amplasate si foarte multe cafenele si restaurante. Containerele au acumulat aproximativ 20 de tone de deseuri zilnic.

Hiab este distribuitorul exclusiv pentru Molok in China. Pe langa sistemul Molok, Hiab a distribuit si o serie de macarale pentru Biroul de Aviatie din China, pentru vehiculele speciale care instaleaza si intretin turnurile de control temporar pentru traficul aerian, construite pentru a face fata traficului aerian sporit. Hiab a furnizat de asemenea demontabile hidraulice Multilift pentru guvernul municipal din Beijing pentru colectarea deseurilor zilnice la diferite intalniri sportive.

"Am intrat pe piata din China in mod sistematic incepand din 1998 prin introducerea unor solutii eficiente, sigure si ecologice in cadrul societatii chineze. Multe din aceste solutii sunt complet noi in China. Suntem foarte incantati si mandri in acelasi timp ca am putut sa luam parte la un asemenea eveniment precum Jocurile Olimpice de la Beijing prin intermediul acestor proiecte. Aceste proiecte reprezinta de asemenea referinte foarte bune pentru afacerea noastra in China si la nivel mai extins, in Asia", a spus Minna Vilkuna, director Hiab de dezvoltare a afacerilor pentru China.

Managementul deseurilor reprezinta una din cele mai importante surse de venituri pentru Hiab in aceasta tara. Hiab ajuta municipalitatile din China in lupta lor continua cu volumul din ce in ce mai mare al deseurilor maximizand astfel eficienta cu care sunt rezolvate problemele legate de deseuri. Hiab este lider de piata pentru productia de hook lifts detinand peste 40 % din cota de piata si, in plus, este cel mai mare furnizor de macarale montate pe camion din China.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI