Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 31

Industria Asfaltului si a Constructiei de Drumuri la Asphaltica 2008

17.09.2008
SITEB (Asociatia Italiana pentru Drumuri si Asfalt) si centrul expozitional PadovaFiere au anuntat ca cea de-a patra editie a expozitiei Asphaltica se va desfasura intre 27 si 29 noiembrie 2008. Asphaltica 2008 dispune de suprafete extinse pentru expozitie, o gama variata de programe pentru intalniri precum si o serie de expozitii culturale, toate acestea fiind dezvoltate odata cu editiile precedente. Asphaltica 2008 reprezinta singurul eveniment din Italia si probabil din intreaga Europa in cadrul caruia se reunesc atat operatorii de drumuri cat si utilizatorii din industria asfaltului.

Elementul principal al expozitiei este asfaltul, nu numai pentru valoarea sa materiala cat si pentru potentialul sau inovator: tehnologii noi, procese de lucru, echipamente si experimente.

Lansat in 2003 in Padova, Asphaltica este un eveniment consacrat care a devenit o necesitate pentru intregul sector al asfaltului inclusiv producatori de bitum, agregate si amestecuri pentru asfalt; contractori pentru lucrarile de drumuri; producatorii de echipamente pentru constructia de drumuri si statii de asfalt; producatori de aditivi, polimeri, emulsii si membrane bituminoase; administratori si multi altii.

Expozitia Asphaltica 2008 va debuta printr-o ceremonie de deschidere urmata de simpozionul SITEB in cadrul caruia va fi prezentat un nou raport de mediu. Alte aspecte avute in vedere la acest simpozion includ: drumul ca o componenta a peisajului, reducerea consumului de energie in productia de asfalt, reducerea efectului de sera si implicit a emisiilor de gaze, reducerea fumului si a mirosurilor, amestecuri de asfalt anti-smog, amestecuri de asfalt din surse regenerabile, drumuri si culori. "Drumul viitorului" va fi un alt subiect abordat in cadrul ceremoniei de deschidere. Conferinte si workshop-uri vor constitui, ca intotdeauna cadrul expozitiei. Aceste conferinte, care au fost mereu populare printre vizitatori vor prezenta idei si procese noi legate de utilizarea bitumului si a asfaltului.

Federatia Internationala pentru Drumuri (IRF), dupa ce a fost prezenta si la editia din 2006 a expozitiei, isi va continua implicarea in cadrul expozitiei si va initia o discutie pe tema sigurantei pe drumuri. Trebuie subliniat faptul ca Asphaltica nu este preocupata doar de pavarea drumurilor si management, ci si de conservarea si rezistenta la apa a structurilor mari si mici, echipamente urbane, sisteme de siguranta, tehnici de reducere a zgomotelor, materiale noi, aditivi specifici, polimeri pentru industrie si multe altele.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI