Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 31

Manitowoc anunta deschiderea unui nou centru de mari dimensiuni in Marea Britanie

17.09.2008
Manitowoc va deschide un nou centru de mari dimensiuni in Marea Britanie centralizandu-si astfel activitatile si imbunatatindu-si serviciile de inalta capacitate. Noul centru se afla in Gawcott, aproape de Buckingham, Buckinghamshire, conferindu-i companiei un acces ideal la baza de clienti de pe intreg teritoriul Marii Britanii si al Irlandei. Acest centru se va ocupa de activitatile de vanzari si service pentru macaralele mobile Grove, macaralele pe senile Manitowoc si macaralele turn Potain. Noua locatie va functiona la intreaga capacitate pana la sfarsitul acestui an.

Frans Vanwinkel vicepresedinte Manitovoc pentru vanzari si marketing pentru Emea, a spus ca deschiderea acestui centru a reprezentat un pas vital pentru continuarea expansiunii companiei in Marea Britanie. "Dorim sa ne extindem activitatea in Marea Britanie si in Irlanda. Acest centru nou ne va permite sa ne apropiem de clientii nostri si sa-i ajutam sa obtina randamentul maxim din partea macaralelor achizitionate de ei."

In prezent, Manitowoc isi desfasoara activitatea pe teritoriul Marii Britanii din centrele aflate in Uxbridge, Middleesx si Sunderland, Tzne si Wear. Ambele centre isi vor inceta activitatea in luna septembrie cand se va deschie centrul din Buckingham.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI