Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Dynafleet

Noua versiune - o evidenta mai buna privind consumul si impactul asupra mediului

17.09.2008
Noua versiune - o evidenta mai buna privind consumul si impactul asupra mediului

Pentru firmele de transport este de acum inainte mai simplu de obtinut controlul asupra consumului de motorina si asupra emisiilor poluante. Cea mai recenta versiune a sistemului informational Dynafleet, face posibila monitorizarea in detaliu a fiecarui vehicul din cadrul florei.


Un instrument puternic
"Dynafleet este permanent imbunatatit ca urmare a dialogului pe care-l avem cu clientii nostri," declara Per-Anders Grösfjeld, marketing manager pentru Dynafleet, Volvo Trucks. "Preturile ridicate pentru combustibil si cresterea interesului transportatorilor privind subiectele legate de clima si mediu au fost cele mai importante motive care au condus la recenta imbunatatire. Acum avem un instrument puternic, capabil sa ofere o mai buna monitorizare a consumului de combustibil si a emisiilor poluante. Acesta este benefic atat  pentru operatiunile curente de transport dar si pentru pregatirea soferilor in vederea unui stil de condus cat mai economic.


Supravegherea consumului de motorina si Adblue 
Alaturi de alte informatii, companiile de transport primesc prin intermediul noii versiuni rapoarte despre consumul de combustibil obtinut de catre fiecare sofer si camion, in diferite situatii. O alta noutate este aceea ca se poate scoate in evidenta consumul de AdBlue, numarul de porniri si opriri, viteza medie si cat de mult a fost incarcat autocamionul in diferite etape, pe fiecare schimb. In cadrul rapoartelor referitoare la mediu, acum este posibil sa fie prezentat modul in care calitatea combustibilului a afectat emisiile poluante. Toate acestea vor face mai usoare deciziile ce vor trebui luate in cadrul companiilor de transport. Daca nivelul de AdBlue scade sub cel permis, transportatorul este avertizat automat.   


Masurarea timpilor de condus
Noua versiune Dynafleet face mai usoara respectarea normelor UE privitoare la timpii de condus. Utilizand functia Driver Data Upload, fiecare sofer poate transfera informatiile personale de pe tahograf catre firma de transport, fara a mai cobori macar din cabina. Procedura de transfer este cat se poate de simpla: soferul scoate cardul din tahograf si il introduce intr-un cititor special care este conectat la unitatea Dynafleet. Informatiile sunt transferate mai apoi in contul transportatorului de pe serverul Dynafleet, unde sunt salvate intr-un mod securizat. Compania de transport primeste automat informatii ce indica soferii care si-au descarcat cardurile la timp si care nu.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI