Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Palfinger

Preia liderul german in productia de platforme aeriene de lucru

17.09.2008

Aprobarea acordata de catre autoritatile antitrust din Germania si Austria pentru preluarea unitatii Elevant din cadrul Wumag Gmbh din Germania a consolidat linia de productie Palfinger in sectorul platformelor aeriene montate pe camion, oferindu-i astfel o pozitie de start excelenta pe o piata aflata intr-o extindere rapida.

Wumag Elevant este unul din cei mai mari producatori de platforme aeriene montate pe camion avand trei fabrici in Germania. Producand platforme aeriene montate pe camion (de la 11 la 103 metri), platforme montate pe furgonete, precum si platforme aeriene cu aplicatii in domeniul stingerii incendiilor, compania reprezinta un punct solid adaugat la gama de platforme aeriene Palfinger Bison.

Cu aproximativ 250 de angajati unitatea Wumag din cadrul companiei Elevant a avut un profit de 44 milioane EUR in 2007. Wumag se claseaza printre liderii de piata in acest moment. Produsele sale sunt la mare cerere, lucru demonstrat de portofoliul de comenzi extrem de incarcat. Pana la sfarsitul anului 2008 sunt asteptate cresteri ale profitului de pana la 15%.

Aceasta ultima achizitie reflecta strategia Palfinger de crestere prin internationalizare si diversificare. Directorul executiv Palfinger, domnul Herbert Ortner sintetizeaza importanta acestei afaceri pentru Grupul Palfinger: "Wumag este partenerul perfect pentru noi in acest moment. Acesta furnizeaza portofoliului nostru de platforme aeriene, un al doilea brand care, din punctul de vedere al modelor si echipamentelor oferite este complet diferit de gama noastra Bison."

Wumag este un simbol pentru cele mai mari platforme aeriene la nivel mondial, Bison, si modelele sale TA, TKA si TKA-KS, acestea lucrand la inaltimi de 14 la 61 de metri. Modelul TA 25 B de la Bison, de exemplu, este platforma aeriana cu cea mai mare inaltime de lucru, cu cea mai mare raza de actiune si o greutate totala de 3,5 tone.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI