Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Product Link

Sistemul de monitorizare al utilajelor de la CatŪ

17.09.2008
Sistemul de monitorizare al utilajelor de la CatŪ
Gestiunea eficienta a unei flote de utilaje poate elimina o multitudine de probleme ce pot stagna ori incetini o aplicatie. Un real ajutor si un mare atu, odata testat sistemul, este reprezentat de Cat Product Link, sistemul de monitorizarea dezvoltat de Caterpillar.

Este solutia perfecta pentru gestiunea oricarei flote de utilaje. In primul rand se poate verifica, indiferent de ora, locatia unde se gasesc utilajele companiei. Se poate stabili daca acestea sunt folosite corespunzator, de asemenea consumul de carburant si numarul de ore de functionare nu va fi doar redus, ci si verificat si analizat cu precizie. Una dintre cele mai importante facilitati ale acestui sistem este avantajul unei viziuni clare asupra respectarii planului de intretinere.

Folosind tehnologia moderna a comunicatiei prin satelit, Cat Product Link furnizeaza prin internet date despre utilaje, transmitand informatii esentiale necesare luarii unor decizii importante. Product Link este un mecanism de comunicare care aduna date precum pozitia geografica a utilajelor, orele de functionare, consumul de combustibil, starea acestora, etc si le transmite prin intermediul retelei de sateliti. Informatiile sunt furnizate cu ajutorul unui soft specific, securizat, numit "Equipment Manager".

Product Link comunica problemele de functionare ale utilajelor, imediat ce au fost detectate de calculatorul de bord, pe baza parametrilor specifici si furnizeaza coduri de diagnostic/eveniment. Avariile pot fi identificate si depanate in timp util datorita comunicarii rapide a informatiilor si posibilitatii de localizare imediata a utilajelor. Informatiile zilnice despre orele de functionare si pozitia geografica permit programarea mai eficienta si proactiva a vizitelor de intretinere. Monitorizarea consumului de combustibil poate fi folosita la identificarea si reducerea pierderilor.

Fluxul constant de informatii permite planificarea optima a intretinerii in programul de lucru al utilajelor. Disponibilitatea ridicata a utilajelor si depanarile rapide reduc costurile de exploatare si operare. Prin furnizarea informatiilor exacte despre pozitia geografica a utilajelor, se imbunatateste administrarea santierului si este permisa o mai buna coordonare a operatiilor de intretinere si realimentare cu combustibil.

Utilajele pot fi incadrate intr-o zona geografica sau de timp specificata. Cand unul dintre utilaje paraseste zona desemnata de operare sau lucreaza in afara orelor de program, sistemul transmite o alerta prin e-mail. Product Link completeaza gama de servicii oferite de Bergerat Monnoyeur, dealerul Caterpillar in Romania, fiind oferit in doua variante, in functie de necesitatile fiecarui utilizator.

Cu ajutorul Product Link se obtin beneficii importante precum disponibilitatea marita a utilajelor, cresterea productivitatii, administrarea simpla si eficienta a parcului de utilaje, timp rapid de rezolvare a interventiilor si o planificare mai buna a intretinerilor.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI