Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cat Lift Trucks

Solutii complete pentru ridicat si transportat

17.09.2008
Solutii complete pentru ridicat si transportat
CatŪ Lift Trucks se numara printre producatorii de varf de utilaje pentru ridicat si transportat, furnizand o gama larga de motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente de magazinaj.

Asa cum se asteapta de la un producator de asemenea calibru, stivuitoarele sunt proiectate si construite pentru a asigura o performanta remarcabila in cele mai dure conditii de exploatare si in situatia unor costuri operationale scazute. Marea diversitate a configuratiilor asigura adaptarea oricarui stivuitor Cat la cerintele specifice ale fiecarei aplicatii.

Gama de motostivuitoare diesel cuprinde capacitati de ridicare de la 1,5 t pana la 16 t, fiind concepute pentru a face fata lucrului in exterior si unor solicitari sporite. Gama de motostivuitoare pe gaz, mai flexibila in ceea ce priveste destinatia de utilizare, putand fi folosita si in interiorul depozitelor, cuprinde capacitati de ridicare de la 1,5 t la 7 t. Inaltimea de ridicare este de 7 m si poate fi atinsa cu o gama compusa din trei console diferite de ridicare (simplex duplex, triplex).

Motostivuitoarele de capacitate mica (1,5-3,5 t) reprezinta o combinatie ideala intre putere si performanta, cu avantajul consumului redus de combustibil si al usurintei in utilizare. Gama larga de sasiuri si motoare de diverse puteri creeaza un total de 14 configuratii diferite. Ideale pentru aplicatii industriale, aceste motostivuitoare dezvolta forte de tractiune remarcabile pe suprafete alunecoase sau in panta si au capacitati reziduale excelente. Modelele cu capacitate crescuta (4-5 t) sunt destinate exploatarii in conditii grele si reprezinta alegerea optima pentru utilizarea in porturi, pe santiere si in depozite de materiale feroase ori de constructii. Cu o anduranta si o putere iesite din comun, ele pot ridica fara efort cele mai grele incarcaturi, chiar si cand functioneaza la capacitate maxima.

Pentru activitatile dure din industria grea, sunt disponibile stivuitoarele cu capacitati intre 8-16 t, recunoscute pentru forta si adaptabilitatea de care dau dovada. Cat Lift Trucks este unul dintre putinii producatori din lume care furnizeaza astfel de echipamente pentru aplicatii dure de la 8 la 16 tone.

Cat Lift Trucks produce si una dintre cele mai moderne si complete game de electrostivuitoare din industrie. Potrivite pentru aplicatiile din interior, datorita lipsei emisiilor poluante si nivelului scazut de zgomot, electrostivuitoarele Cat sunt recunoscute pentru costurile operationale scazute. Avand capacitati cuprinse intre 1-5 t, construite cu trei sau patru roti si avand motoare moderne in curent alternativ, electrostivutoarele Cat au o serie de optiuni de configurare pentru a putea fi adaptate fiecarei aplicatii specifice. Pe de alta parte, un numar de cinci moduri diferite de operare pot fi presetate pentru a asigura productivitate si eficienta maxime in orice aplicatie. Puterea, accesibilitatea, durabilitatea, usurinta in exploatare, durata lunga de viata, operarea economica si ergonomia optima sunt atributele gamei de echipamente pentru magazinaj produse de Cat Lift Trucks.

Fiecare depozit are particularitatile sale. Fluxul de intrare si fluxul de iesire, suprafata podelei, latimea culoarelor de lucru, sistemul rastelelor, tipul paletilor, sunt factori care joaca un rol major in optimizarea operatiunilor, precum si in luarea deciziilor privind modelele si numarul echipamentelor necesare. Cat Lift Trucks produce gama completa de echipamente pentru depozitare: transpalete electrice pedestre sau cu platforma, transpalete electrice elevatoare pedestre sau cu platforma, transpalete electrice conduse in picioare sau asezat, electrostivuitoare cu catarg retractabil, electrostivuitoare tridirectionale, preparatoare de comenzi.

Dealerul pentru Romania, Bergerat Monoyeur, ofera pe langa asistenta tehnica necesara alegerii utilajelor, o gama de contracte de service ce se pot adapta cu usurinta necesitatilor fiecarui client. De asemenea, Bergerat Monnoyeur asigura si servicii de inchiriere pe termen mediu si lung, de flote de astfel de utilaje.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI