Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
KRAMER ALLRAD

Succes in miscare

17.09.2008
Costel Mag, director executiv –Gradinariu Import Export
Succes in miscare
In primul trimestru al anului 2008, SC Gradinariu Import Export SRL isi imbogateste portofoliul de furnizori de utilaje de constructii. Trendul ascendent al pietei constructiilor, alinierea la standardele calitative ale Uniunii Europene, precum si dorinta de a oferi solutii cat mai eficiente clientilor au fost cateva din motivele care au stat la baza parteneriatului Gradinariu Import Export SRL si Wacker Neuson.
In domeniul materialelor compacte automotoare, Wacker Neuson propune noile modele de excavatoare, incarcatoare pe pneuri, platforme telescopice, incarcatoare mecanice compacte si dumpere. Acestea pot avea aplicatii foarte diversificate pentru cladiri si lucrarile publice, constructii rutiere, activitati peisajere, colectivitati locale, industrie si activitati de reciclare, cat si in agricultura. Toate aceste game de utilaje sunt bine plasate in Europa in ceea ce priveste sectorul de piata si notorietatea lor.

Gama este orientata in mod hotarat pentru a devansa tendinta pietei si pentru a satisface nevoile clientilor combinand un know-how de varf si o competenta tehnologica de viitor, oferind astfel un "plus" in materie de performanta si de securitate. Utilajele compacte propuse din marca Wacker Neuson si Kramer Allrad sunt apreciate pentru caracterul lor inovator.

Clientii ii considera un partener flexibil ce propune solutii complete si eficiente.
Societatea Neuson Baumaschinen GmbH, fondata la Linz-Leonding, face parte integranta din Wacker Construction Equipment AG, al carei holding se afla la Munchen. Acest grup, ce opereaza la scara mondiala, se distinge prin produse inovatoare de inalta calitate in domeniul utilajelor BTP compacte si al utilajelor de santier, numarandu-se printre liderii mondiali in dezvoltarea si producerea de excavatoare compacte. Tenacitatea si calificarea profesionala a colaboratorilor sai reprezinta garantia unei excelente reputatii a utilajelor Wacker Neuson, care se disting prin calitate, criterii inovatoare si designul deosebit de modern.

Kramer Werke GmbH acorda o importanta deosebita programelor de cercetare-dezvoltare si comercializeaza, sub marca Kramer Allrad, incarcatoare pe pneuri si incarcatoare telescopice cat si platforme telescopice pentru colectivitatile locale, peisajisti si intreprinderi de BTP sau pentru reciclare si inchiriere. Toate utilajele Kramer se disting printr-un nivel tehnologic si o calitate incomparabile.

Cu o inaltime si o latime redusa, incarcatoarele pe pneuri Kramer 380 si 480 sunt destinate santierelor inguste. Concepute pentru utilizari polivalente, aceste doua incarcatoare combina caracterul compact cu performanta. Sunt adecvate unor multiple folosiri, datorita unui numar mare de utilizari aditionale. Cutia supermultiplicata in continuu "Ecospeed", pe care Kramer Allrad o propune optional in Seria 80, incepand cu modelul 380, constituie un atuu suplimentar absolut remarcabil in aceasta categorie de utilaje. Cu o motorizare de 120 CP, incarcatorul Kramer 880 este caracterizat de o performanta ce ii permite sa "joace in curtea celor mari".

Conceput in principal pentru terasamente, este echipat cu un brat de incarcare cu o putere cinematica in Z si dispune de un ghidaj paralel optim pentru a facilita operatiunile de intretinere. Cupa cu dimensiuni mari, cu o capacitate de 1,5 mc prezinta o axa de rotatie situata la 3,80 m. Combinatia de putere asociata cu un design compact al utilajelor Kramer cu 4 roti directoare si cu sasiu monobloc garanteaza ciclurile de munca rapide chiar si intr-un spatiu restrans.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI