Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Motostivuitoare 1-5 t

Cat Lift Trucks: fiabilitate si intretinere usoara

20.10.2008
Cat Lift Trucks produce inca din anii 60 echipamente pentru manipularea materialelor menite sa functioneze in conditii extreme. Astazi, fiabilitatea si intretinerea usoara sunt caracteristici fundamentale ale intregii game de motostivuitoare si echipamente pentru depozite. Deoarece compania se numara printre producatorii de varf, poate asigura livrarea unei game diverse de motostivuitoare actionate mecanic.

Gama 1,5-5 t este conceputa si realizata pentru a garanta rezultatele cele mai bune in medii cu adevarat ostile. Aceste motostivuitoare au fost proiectate si realizate pentru a oferi solutii complete pentru manipularea materialelor. Orice producator doreste sa garanteze clientului sau o utilizare ce se rezuma in ultima instanta la doua cuvinte: productivitate si profitabilitate crescute. Tocmai din acest motiv, modelele din noua gama de motostivuitoare actionate mecanic dispun de numeroase caracteristici noi care le fac mai fiabile, mai economice, mai simplu de intretinut si mai usor de utilizat. O prima diferenta importanta este tipul motostivuitorului: modelele diesel sunt concepute sa faca fata lucrului in exterior si unor solicitari sporite, in timp ce modelele GPL sunt suficient de flexibile pentru a putea fi utilizate atat in interior cat si in exterior. 

De vreme ce operatorul si imbunatatirea mediului sau de lucru sunt elemente pe care se pune tot mai mult accentul, confortul si asigurarea unei exploatari facile a utilajului au fost o prioritate pentru producatorul Caterpillar. Astfel, gama de motostivuitoare de 1,5-5 t beneficiaza de o cabina dotata cu tehnologie de ultima generatie, extrem de confortabila, cu spatii generoase, scaun cu suspensie pneumatica reglabil si coloana de directie inclinabila. Plafonul superior si coloana de ridicare sunt special proiectate pentru a asigura vizibilitate frontala si verticala optime. Tot o caracteristica standard a cabinei motostivuitoarelor este faptul ca prezinta o actionare hidraulica cu control tactil pentru usurinta in exploatare si confort sporit. Transmisia flotanta, asamblata pe suporti din cauciuc rezistent, atenueaza zgomotul si vibratiile. Intreaga gama de motostivuitoare a fost produsa pentru a raspunde standardelor impuse de Caterpillar: componente si service de calitate. Utilajele sunt foarte usor de intretinut, datorita faptului ca trapele din podea si capota  pot fi usor demontate, accesul la toate componentele importante putandu-se realiza usor si rapid, ceea ce simplifica reparatiile planificate si pe cele accidentale.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI