Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare de produs

Noul telehandler - GTH 4017 SX: manevrabil si economic

20.10.2008
Noul telehandler - GTH 4017 SX: manevrabil si economic
GTH 4017 SX este cel mai recent utilaj al gamei de telehandlere Genie Terex. Noul telehandler cu design compact are mai multa putere si este mai simplu de manevrat, fiind ideal pentru lucrul in spatii congestionate ca si pentru industria inchirierilor.

"Acest telehandler a fost construit pentru a facilita operatiile de service si de intretinere, ceea ce il face potrivit pentru piata inchirierilor de utilaje", anunta cei de la Genie. "Acest model a fost conceput pentru a asigura performanta si calitate, fiind in acelasi timp usor de utilizat. Genie a adaugat si valoare, prin utilarea telehandlerului cu un nou mod de transfer - pompa hidraulica permite selectarea puterii potrivite de lucru in cazul operatiunilor usoare, economisind astfel combustibil."

Avand inaltimea maxima de 17,9 m si sarcina maxima de ridicare de 4.000 kg, acest nou utilaj de la Genie impune prin capacitatea impresionanta de ridicare a unei mase mari, de 700 kg,  la o distanta maxima de 13,3 m.

Manevrabilitatea deosebita se datoreaza reducerii razei de virare (2,42 m in interior si 4,65 m la exterior). De asemenea, dimensiunile telehandlerului (latime 2,32 m si inaltime 2,44 m) asigura usurinta in operarea in spatii inguste.
Telehandlerul a fost dotat cu o cabina de noua generatie, pentru sporirea confortului operatorului. De asemenea, ea este dotata cu o transmisie hidraulica de ultima generatie, precum si cu motor controlat electronic cu o putere de 101 CP, ce indeplineste normele de poluare Tier III.

Bratul din patru sectiuni mentine telehandlerul compact atunci cand este complet pliat si permite miscari mai rapide de ridicare/coborare, extindere/pliere. Stabilitatea telehandlerului este asigurata de sistemul de control al stabilitatii ce intra in dotarea standard a tuturor telehandlerelor Genie si de acumulatorul hidraulic care atenueaza socurile, atunci cand bratul este in miscare.

Ideal pentru inchirieri, noului telehandler i s-au adus modificari numeroase. Carcasa motorului se deschide larg, pentru a permite accesul usor la toate componentele motorului.
Furtunurile de aerisire noi protejeaza mai bine bateria de aciditatea mediului exterior si de actiunea ploii, iar mansonul special pentru intretinere permite accesul rapid la cilindrul de ridicare a bratului si la sasiu.

Genie Terex este reprezentata in Romania de Powertek Company (www.terex.ro), a carei divizie de inchirieri va beneficia de atuurile noului model de telehandler.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI