Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 32

Transpotec Logitec - Milano 2009

20.10.2008

Transpotec Logitec, una dintre cele mai mari expozitii europene din domeniul transporturilor isi va deschide portile pentru cea de-a 12-a editie a acestui show ce se va desfasura la Milano intre 7 si 10 mai 2009.
Transpotec Logitec, Expozitia Tehnologiilor de Transport Rutier si Logistica va rezerva spatii generoase nu numai pentru brandurile de top producatoare de vehicule ci si diferitelor piete specializate implicate in transportul de marfuri si logistica.
Evenimentul va fi caracterizat de o apropiere cu adevarat noua datorita prezentei mai multor personalitati din domeniile auto si conexe.

Constienti de necesitatea discutarii si dezbaterii unor probleme curente de interes major, se va acorda o atentie speciala anumitor sectoare din transport printre care se regaseste transportul agrar, in cadrul sectiunii Eco-transpotec.  De asemenea, participantii la expozitie vor beneficia de numeroase informatii de ultima ora, dar si de ore de  pregatire profesionala, expozitia avand un calendar impresionant de conventii, seminarii si ateliere. Nu vor lipsi nici evenimentele si show-urile antrenante, dedicate vizitatorilor. Aici se vor discuta noutatile de maxim interes din sectorul transporturilor de marfa, stiri despre asocierile dintre profesionisti, precum si informatii utile referitoare la urmatoarea editie.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI