Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expoziii internaionale

APEX Show - succes nea演eptat

17.11.2008
APEX Show - succes nea演eptat
A 榮sea ediie a celei mai mari expoziii dedicate 螽chirierilor s-a 螽cheiat. De-a lungul celor trei zile de desf蒪urare a evenimentului, 17-19 septembrie, organizatorii au 螽registrat un num綖 record de vizitatori. Astfel, mai mult de 5.300 de profesioni演i din industrie, din 44 de 綖i, au fost prezeni la Maastricht, ceea ce 螽seamn cu 25% mai mult fa de ediia precedent, care a avut loc 螽 2005.

姷 ciuda climatului economic actual incert 槐 a previziunilor marilor produc綟ori, care au anticipat pentru 2009 o sc緂ere a pieei, au existat echipamente care s-au v滱dut chiar pe perioada expoziiei, inclusiv unor firme de 螽chirieri 螽 curs de dezvoltare din 綖i din Europa de Est, Orientul Mijlociu 槐 Regiunea Asia Pacific.

Reprezentanii grupului Hinowa, prezent pentru a treia oar la Apex, s-au declarat extrem de mulumii de rezultate, catalog滱d evenimentul din 2008 drept cel mai reu槐t de p滱 acum. Firma a lansat 螽 cadrul expoziiei noul model de platform aerian, LL 2312. De altfel, dou modele LL 2312 au fost v滱dute unor firme de 螽chirieri olandeze. 姷 plus, au mai fost v滱dute unor clieni din Germania trei modele Gold Lifts 1470.

Robbert Monteban, director de marketing al JLG Industries pentru Europa, Orientul Mijlociu 槐 Asia a spus "Pentru JLG, participarea la aceast expoziie a fost 螽cununat de succes." Pe l滱g prezentarea modelului Toucan 10E, JLG a organizat 槐 o vizit la Centrul European de Distribuie a Pieselor de Schimb 槐 o vizit la fabrica din Maasmechelen, Belgia, construit dup ultimele standarde de calitate 槐 tehnologie de ultim generaie.

Compania din China, Beijing Jingcheng 槐-a expus produsele pentru prima dat la APEX, dar 槐 螽 Europa 槐 a st漷nit foarte mult interes 螽 r滱dul vizitatorilor. Potrivit spuselor reprezentanilor companiei, s-au pus bazele contactelor cu poteniali clieni din Rusia, Polonia, Orientul Mijlociu 槐 chiar Italia 槐 Germania. APEX a constituit o oportunitate foarte bun pentru a face cunoscute produsele 螽 Europa. Beijing Jingcheng a v滱dut toate cele patru utilaje expuse la stand: o platform autopropulsat, dou platforme foarfece electrice 槐 un turn telescopabil vertical unei companii din Polonia.

Expoziia a fost remarcabil din punct de vedere al produselor nou lansate. Pe l滱g produsele firmei Beijing Jingcheng, alte premiere au fost cele ale firmelor Skyjack, Genie, JLG, Nagano din Japonia, UpRight, Palfinger, Bronto, Ruthmann, Oil & Steel, Multitel Pagliero, Teupen 槐 multe altele. 波 produc綟orul german Teupen a obinut rezultate foarte bune, utilajele din gama LEO, cu 螽緄imi de lucru 螽cep滱d de la 30 m, fiind extrem de apreciate de c綟re vizitatori.

Compania olandez de 螽chirieri Riwal 槐-a s綖b綟orit cea de-a 40 a aniversare la APEX, organiz滱d cu acest prilej un dineu special pentru partenerii de afaceri. Dl Rik Maaskant, Manager internaional de marketing la Riwal a declarat:" APEX este o ocazie foarte bun pentru a ne face cunoscute pe piaa de construcii brandurile."

Firma Heli din Belgia, specializat pe 螽chirieri 槐 v滱z綖i de utilaje, aparin滱d unor m綖ci precum UpRight 槐 Maeda, a fost prezent la expoziie pentru prima dat. Managerul de v滱z綖i, Wim Le Roy s-a declarat la finalul evenimentului extrem de mulumit: "Aceast expoziie a 螽trecut orice a演ept綖i! Oamenii potrivii, foarte muli vizitatori 槐 un public venit din toate colurile lumii. Suntem convin槐 c aceast expoziie va conduce la o cre演ere a v滱z綖ilor de utilaje 螽 urm綟oarele s綯t緆滱i."

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI