Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Takeuchi

Gama nouă de miniexcavatoare Compact 200

17.11.2008
Gama nouă de miniexcavatoare Compact 200
TAKEUCHI, inventatorul miniexcavatorului, lansează pe piața europeană modelele de excavatoare TB 228 (2.800 kg), TB 235 (3.530 kg) și TB 250 (4.850 kg) și, odată cu ele, o nouă generație din seria de miniechipamente de construcții, segment pe care este recunoscut ca unul dintre liderii pieței mondiale.

Noile modele lansate în Austria și implicit pe piața europeană începând cu luna octombrie a.c. continuă linia de performanță modelelor de excavatoare din clasa mini și midi deja consacrate (TB125, TB135, TB145), care se impun datorită fiabilității și calității serviciilor dovedite în exploatare. Constructorii care cunosc marca TAKEUCHI pot confirma robustețea, calitatea și eficiența sporită a utilajelor, calități pe care și noua generație de modele le atestă în exploatare.

Takeuchi, demonstrează împreună cu noua generație Compact 200, o nouă dimensiune a productivității, preciziei dar și a confortului. În plus față de modelele actuale, se remarcă îmbunătățirea condițiilor de acces la compartimentele de întreținere, un motor cu putere mărită, dar mai economic, cât și o cabină tip confort, mărită, având o vizibilitate crescută, izolată contra vibrațiilor, și dotată cu scaun ergonomic cu care operarea devine mai relaxantă în ciuda condițiilor aspre de lucru în șantiere.

De asemenea, modelele dispun, în dotare standard de trei circuite hidraulice necesare pentru cuplarea și comanda unei scule de lucru din paleta largă de accesorii dezvoltate de constructor.

Seria modelelor Compact 200 dispun de asemenea de facilitatea de rabatare a cabinei, acest lucru permițând un acces optim dar și rapid, la compartimentele de service și întreținere, toate acestea diminuând timpii de lucru ai mentenanței zilnice, dar și periodice. Ca avantaj, pe lângă funcția de translație a brațului față de cabină, utilajele dispun de dotarea cu dispozitiv rotativ Powertilt (dispozitiv care, montat pe brațul excavatorului, permite pivotarea accesoriului de lucru cu un unghi de până la 180° într-un plan perpendicular pe planul de lucru al brațului) și sistem rapid de cuplare a accesoriului (Quick Coupler) patentat SUA. Dispozitivul Powertilt este deosebit de util în operarea cu accesorii precum: ciocan hidraulic demolator, greifer multifuncțional, foreză cu sfredel, cap rodent, cât și alte atașamente disponibile.

Nu doar excavatoarele din clasa mini și midi a beneficiat de o nouă gamă, înnoirea s-a aplicat și liniei de miniîncărcătoare (noile modele TL 200 high flow cu debit hidraulic auxiliar mărit). Productivitatea și performanțele utilajelor au fost, în concluzie, net îmbunătățite prin dezvoltarea paletei de accesorii de lucru. Receptivi la cerințele clienților utilizatori ai mărcii, cât și la cerințele pieței, TAKEUCHI continuă inovația de noi soluții și tehnologii care facilitează creșterea competitivității mărcii pe piață.

În România, Ambient, dealerul autorizat desface utilajele marca TAKEUCHI începând din anul 2007. Societatea dispune de un parc de utilaje pentru vânzare și închiriere distribuite uniform în toate punctele de lucru. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor clienților pe segmentul închiriere societatea oferă operatori calificați în deservirea utilajelor pe șantierul beneficiarului. Societatea oferă service autorizat și intervenție rapidă pe șantier cu autoutilitară specializată. Un alt serviciu pus la dispoziția clienților este facilitatea de transport a excavatoarelor pe șantier cu autospecială.

"Fiecare solicitare a clientului se analizează punctual și suntem flexibili în ofertare. Operăm cu niste produse care nu ne-au creat, în anul pe care-l încheiem în curând, nicio problemă tehnică sau defecțiuni în exploatare. Excavatoarele confirmă originea lor japoneză prin fiabilitatea și robustețea constructivă", ne-au precizat reprezentanții dealerului.


AMBIENT este dealer autorizat TAKEUCHI pentru România.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI