Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Genie

Un nou design pentru platformele telescopice tradiționale STM-80 și STM-85

17.11.2008
Pentru a le optimiza valoarea din punct de vedere al duratei de viață și al costurilor de producție, Genie Industries a lansat versiuni noi cu un design îmbunătățit pentru platformele telescopice STM-80 și STM-85. Principalele modificări efectuate asupra modelelor STM-80 și STM-85 sunt: lățimea axelor, timp mai scurt de ridicare și un software îmbunătățit pentru o funcționare silențioasă și confortabilă.

Noul design pentru aceste platforme telescopice a fost adaptat de la modelele STM-60 și STM-65 care au înregistrat vânzări record. Acestea pot fi transportate cu ușurință pe stradă fără să necesite o aprobare specială atunci când sunt atașate pe un trailer standard. Deoarece axele sunt fixe, brațul poate funcționa de pe trailer maximizându-se astfel productivitatea pe șantier. Sistemul fix de axe îmbunătățește durabilitatea utilajului și eficiența, iar service-ul se realizează mult mai ușor și este și mai puțin costisitor deoarece există mai puține componente hidraulice și piese.

Un element absolut nou pentru nacelele telescopice STM-80 și STM-85 este designul pentru brațul pivotant pe care Genie Industries l-a lansat în 2003 pe modelele STM-60 și STM-65.

Principalul avantaj al unui astfel de braț pivot este capacitatea sa de a menține greutatea brațului pe centrul de greutate al șasiului în timp ce acesta este ridicat.

Pentru a spori eficiența operatorului, timpul de ridicare a brațului pentru modelele STM-80 și STM-85 de la poziția complet retractată până la cea în care brațul este complet ridicat a scăzut cu 68 de secunde. A fost îmbunătățit și sistemul de control cu senzori pentru controlul unghiului brațului care oferă operatorului confort și o funcționare silențioasă, în special atunci când brațul este ridicat la înălțimea sa maximă.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI