Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Demolare și reciclare

Unelte silențioase de la Atlas Copco

17.11.2008
Unelte silențioase de la Atlas Copco
Inovațiile aduse în ultimii ani de către fabricanții utilajelor și echipamentelor de demolare au transformat această activitate într-un proces rapid, precis și eficient din punct de vedere al costurilor.

Ori de câte ori profesioniștii din industrie trebuie să reducă nivelul de zgomot și vibrațiile pe parcursul demolării, să garanteze maximă precizie în procesele de demolare selectivă, să facă față lucrărilor cu beton, plăci și grinzi din oțel în același timp, foarfecele hidraulic combinat, pulverizatoare, multi-graiferele și foarfecele de fragmentare din gama Silent Demolition Tools reprezintă soluția. Cum costurile necesare refacerii structurii solului, deteriorat în urma demolării sunt foarte ridicate, reciclarea materialelor de construcții a devenit o afacere profitabilă. Uneltele Silent Demolition Tools pot fi folosite și pentru a concasa sau sorta betonul și plăcile și să producă resturi de oțel de mărimi potrivite pentru încărcarea furnalului.

Mai mult, nivelul scăzut de vibrații rezultat în urma folosirii acestor echipamente reduce tensiunea nu numai pentru braț, dar și pentru operator, mărind semnificativ productivitatea. Atlas Copco și-a dezvoltat gama de produse în mod sistematic, ajungând să furnizeze foarfeci hidraulici combinați, pulverizatoare, multi-graifere și foarfeci de fragmentare de toate mărimile și clasele de performanță.


Pulverizatoarele DP și BP
Seria de pulverizatoarele Atlas Copco DP(Demolition Pulverizer) și BP(Bulk Pulverizer) a fost concepută de către FEM pentru utilizarea îndelungată în condiții grele de muncă, cu un nivel ridicat de performanță. Pulverizatoarele pot absorbi chiar și forțele extreme și tensiunile constante.

Ambele modele sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicații: fălcile drepte ale seriei DP sunt potrivite primei faze a demolării structurilor orizontale și verticale de beton, în timp ce fălcile unghiulare ale pulverizatoarelor BP sunt ideale pentru manipularea materialelor în a doua etapă a activității de sortare și concasare.

Manipulare excelentă. Rotația hidraulică de 360° cu protecție la supraîncărcare este dotare standard atât pentru modelul DP, cât și pentru BP. Designul robust al carcasei și al fălcii mobile, drepte sau unghiulare în funcție de model, garantează stabilitate maximă și capacitate de acțiune chiar când este supusă la tensiuni extreme. Putere și rapiditate. Falca mobilă și cilindrul hidraulic cu valve pentru viteză oferă forțe de rupere ridicate și cicluri de lucru scurte.


Pulverizatoarele DP - concepute pentru demolare
Modelul DP reprezintă îmbinarea ideală între un foarfece demolator și un pulverizator de curățare. Cu toate acestea, Demolition Pulverizer a fost conceput pentru prima fază a procesului de demolare. Combinând unitatea de rotație hidraulică, fălcile drepte și lamele unui foarfece demolator cu fălcile unui pulverizator, acest model poate fi folosit pentru o gamă variată de sarcini.

Folosind DP drept echipament universal pentru pulverizarea betonului, atât în prima, cât și în a doua etapă a demolării, sunt reduse costurile de operare, dar și cele legate de personal, întrucât este necesar un singur atașament și un singur operator pentru ambele operațiuni de demolare.


Pulverizatoarele BP - specialitatea lor, reducerea dimensiunilor
Datorită formei lor unghiulare, puterea acestor echipamente este valorificată în cea de-a doua etapă a demolării, aceea de spargere a elementelor de beton armat: fălcile unghiulare facilitează ridicarea materialului de pe suprafața în lucru și eficientizează procesul de separare a metalului de beton, aducându-le la mărimi potrivite pentru a putea fi concasate sau folosite la umplerea solului. Folosind unitatea de rotație hidraulică standard, se obține întotdeauna poziționarea optimă a pulverizatorului pentru fazele incipiente de demolare a tavanelor și pereților.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI