Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Wopfinger Transportbeton

30 de ani de traditie a betonului

16.01.2009
30 de ani de traditie a betonului

Grupul Wopfinger Transportbeton furnizeaza de peste 30 de ani industriei constructiilor si clientilor peste 1,2 mil. mc de beton preparat si produse speciale. Compania a fost fondata in 1971 de catre inginerul Werner Stuchetz, iar in 1991 devine parte a Schmid Industrie Holding. Sediul central al companiei se afla in Oberwaltersdorf, in apropiere de Viena si in prezent detine 28 de puncte de productie in Austria, Ungaria si incepand din 2008 si in Romania.

Mixerele de beton si pompele garanteaza distribuirea rapida a betonul de inalta calitate si permite lucrul chiar si in locuri dificile din punctul de vedere al accesului – un serviciu apreciat de catre partenerii Wopfinger.

In balastierele detinute de catre Wopfinger Transportbeton Group, mai mult de un milion de tone de agregate sunt extrase si prelucrate in fiecare an, tinand cont intotdeauna de impactul asupra mediului inconjurator. In ceea ce priveste sustenabilitatea, Wopfinger Transportbeton a construit o fabrica moderna de reciclare a reziduurilor de agregate rezultare in urma demolarilor, in Amstetten, Austria, unde 100 de tone material sunt reciclate pe ora in proportie de 97%.

Grupul Wopfinger Transport Beton distribuie beton in mod continuu, garantand punctualitate, chiar si pentru cantitati reduse. Dincolo de utilizarea produselor naturale ce nu dauneaza mediului inconjurator, unul dintre obiectivele grupului Wopfinger Transportbeton este producerea de substante de legatura(lianti) cu protejarea resurselor naturale. Slagstar OkoBeton poate salva pana la 200 t emisii de dioxid de carbon la 1.000 mc.

Un milion de tone de pietris este extras si prelucrat in fiecare an in sase balastiere. Grupul Wopfinger Transport Beton se concentreaza asupra protectiei mediului inconjurator si calitatii in acelasi timp. Grupul este partenerul tau pentru mixerele mobile. Acestea sunt asamblate rapid, flexibile, fara a necesita prea multa birocratie si fiind adaptate nevoilor individuale ale fiecaruia.

Wopfinger Transportbeton ofera o gama larga de produse speciale ultilizate in aplicatii speciale: SCC (beton autovibrator), beton usor, umpleri cu sau fara componente reciclate, beton colorat, fibre si multe altele.
Pompele Wopfinger permit plasarea betonului in spatii greu accesibile: rapid si usor. Vehiculele includ pompe de beton si mixere mobile cu macara.

In Austria, cea mai moderna fabrica de reciclare a resturilor constructiilor demolate este acceptata fara nicio contributie la operatiile finale si reciclate pana la 97% - acestea sunt folosite drept materiale de inalta calitate in constructia de drumuri.

Wopfinger Transportbeton
- Anul infiintarii: 1971
- Sediul central: Oberwaltersdorf, Austria
- Unitati de productie Austria: 12 fabrici de beton si 5 balastiere
- Unitati de productie Ungaria: 8 fabrici de beton
- Unitati de productie Romania: 2 fabrici de beton si o balastiera
- Numar de angajati: 300
- Productie anuala: 1,2 mc beton
- 1 mil. t agregate

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI