Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
CAT

Încărcătorul tot-teren Caterpillar 247B schiază în Dubai

05.02.2009
Într-o țară în care temperatura exterioară depășește frecvent 45 grade Celsius și foarte rar scade sub 20, unul din puținele lucruri pe care te aștepți să le vezi este o stațiune pentru ski.

Așa ceva găsești doar în Dubai, acolo unde o suprafață de 22.500 mp, echivalentul a trei terenuri de fotbal, este acoperită cu zăpadă artificială pe tot parcursul anului.

Stațiunea, care conține de asemenea prima pârtie interioară din lume, este denumită Ski Dubai.

Cinci trasee de dificultăți diferite funcționează simultan pentru cei aproximativ 1.500 de vizitatori zilnic. Cel mai lung dintre trasee are o cădere verticală de mai mult de 85 m și o lungime de peste 400 m. Pentru a menține pârtiile în cea mai bună condiție, echipamentele sigure și durabile devin un element cheie. De aceea Ski Dubai a optat pentru achiziționarea unui încărcător tot-teren Caterpillar 247B2 care este dotat cu un sistem standard de suspensii ale cărui proprietăți sunt unice deoarece folosește două axe torsionale independente.

Prin intermediul acestui sistem este mărită în mod considerabil aderența șenilelor la suprafațele pe care se deplasează, în acest fel sporindu-se și nivelul de tracțiune.

Drept urmare, cu acest echipament se poate lucra foarte ușor pe o pantă 3:1 (18,4 grade). Confortul și siguranța operatorului au fost de asemenea aspecte care au contribuit la alegerea modelului Caterpillar 247B2.

În momentul în care utilajul urcă pantele abrupte operatorul este nevoit să se fixeze bine pe picioare. Pe utilajele echipate cu pedale pentru picioare acest lucru nu este posibil.

Catź 247B2 este dotat cu manete de control tip joystick care sunt extrem de ușor de manevrat și lasă spațiu liber pe podea, acest fapt având implicații directe asupra sporirii confortului și siguranței.

Pentru maximizarea duratei de viață a utilajului, 247B2 este dotat cu un șasiu deschis care se poate fi întreținut ușor în condiții de șantier și un dispozitiv de etanșare dublu metalic ce conferă echipamentului durabilitate și fiabilitate.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI