Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 35

Comunicat SC RomNed SRL

08.01.2010
Comunicat SC RomNed SRL
SC RomNed SRL  a deschis in acest an un punct de lucru in Bucuresti, in incinta Metav Business Park, str Biharia nr. 67-77, sector 1.

"Decizia de a deschide acest punct de lucru a venit ca o reactie  normala  daca tinem cont de faptul  ca in ultimii ani volumul vanzarilor a crescut considerabil iar firma noastra este intr-o continua dezvoltare. Dorim in acest fel sa fim cat mai aproape de clientii nostrii, prezenti si viitori, si sa le oferim servicii prompte si de calitate.
Va invitam si va asteptam la noul nostru punct de lucru pentru a va prezenta produsele noastre". - R.J.W. van Dam, Manager General
 
Lievers Olanda
Echipamente pentru vibrarea si finisarea betonului.
Compania Lievers, infiintata acum aprox. 50 de ani, este lider pe piata echipamentelor pentru vibrarea si finisarea betonului din Olanda si este prezenta in peste 30 de tari. Acest lucru este  posibil datorita numeroaselor inovatii aduse echipamentelor  de-a lungul timpului si atentiei deosebite acordata alegerii materialelor din care sunt fabricate. Toate produsele sunt  testate temeinic inainte sa iasa pe usile fabricii.

Gama de produse Lievers este completa, plecand de la vibratoare pentru beton ( electrice si pe benzina), continuand cu rigle vibrante flotoare (electrice si pe benzina) si ajungand la masini de finisat (elicoptere). Totodata Lievers Olanda produce si vibratoare externe si mese vibrante. Pentru toate produsele se acorda garantie un an si pentru a veni in ajutorul clientilor nostrii echipa noastra de service este gata oricand sa intervina.
     

Oricine se poate convinge de calitatea deosebita a echipamentelor Lievers, este de ajuns sa contactati firma SC RomNed SRL si sa programati o demonstratie pe santierul dvs. sau ne puteti vizita la noul punct de lucru din Bucuresti unde am amenajat un showroom.
  

ICE® Olanda
SC RomNed SRL dealer unic autorizat ICE  Olanda ofera spre inchiriere ciocane vibratoare hidraulice.

Colaborarea dintre firma SC RomNed SRL si producatorul de ciocane vibratoare ICE Olanda a inceput in urma cu aprox. 5 ani si a insemnat printre altele introducere pe piata romaneasca a unui numar mare de tehnologii si inovatii ce au venit in ajutorul clientilor nostrii. Datorita calitatii deosebite a utilajelor  si productivitatii ridicate a acestora  tot mai multi constructori au ramas fideli produselor ICE.

SC RomNed SRL vine inca o data in ajutorul clientilor si le ofera posibilitatea inchirierii de utilaje, in special ciocane vibratoare si unitati de putere hidraulica. Pe langa inchirierea propriu zisa, firma noastra ofera  instructajul necesar operatorilor si  asistenta clientilor in vederea alegerii tehnologiei potrivite bazandu-ne pe  experienta acumulata in toti acesti ani.
Un alt atu al firmei nostre este reprezentat de faptul ca detinem o gama variata de ciocane vibratoare.


Vermeer® International
Echipamente pentru inlocuit tevi, bransamente si subtraversari.
Compania americana Vermeer® Intl. se poate lauda, pe buna dreptate,  cu una dintre cele mai variate  game de utilaje,  pornind de la utilajele pentru sapat santuri –Tranchers si continuand cu utilaje pentru forat orizontal dirijat.Un loc important  in cadrul companiei Vermeer  il ocupa produsele HammerHeadMole, o gama de utilaje pentru forat orizontal special conceputa pentru reabilitarea retelelor de apa si canalizare degradate si subtraversari..
HydroBurst®

Cea mai mare problema a firmelor  desemnate sa inlocuiasca tronsoane de tevi in interiorul orasului o reprezinta lipsa spatiului, costurile mari pentru excavatii, perturbarea traficului si nu in ultimul rand costuri ridicate pentru refacerea traseelor excavate. In acest sens Vermeer-HammerHeadTM vine in ajutorul constructorilor cu echipamentele  HydroBurst®. Procesul de inlocuire a tevilor invechite devine unul simplu, rapid, ieftin,  intr-un cuvant EFICIENT. Dupa cum vedeti in poza de mai jos, utilajul este format dintr-o unitate de tragere, o unitate de putere hidraulica si sculele necesare taierii tevii vechi, largirii gaurii si tragerii noii tevi.

        
Cum functioneaza
 Unitea de tragere se aseaza intr-un put la nivelul tevii  care trebuie inlocuite, prajinile din dotarea utilajului se imping  in teava veche.  Se sapa un alt put in celalalt capat al tronsonului ce trebuie schimbat. In momentul in care prajinile au ajuns in cel de-al doilea put se ataseaza sculele.  In cea de-a doua faza, de tragere,  teava veche este taiata, in urma taietorului vom gasi un Expander care largeste gaura si in acelasi timp impinge resturile de teava in peretii gaurii, plus  un sistem de prindere al tevii noi. Cu acest sistem se poate "sparge" practic orice tip de teava, fie ca vorbim de fonta, azbociment, PVC,  otel si se pot inlocui cu orice tip de teava care se poate suda si e suficient de flexibil, in special polietilena si PVC.  Unitatile care au o putere de tragere mare ( peste 120 tone)  pot trage si tevi de otel. Un alt avantaj al acestui sistem este ca diametrele tevilor pozate pleaca de la 50mm cu HydroBurst® HB3038 si ajung pana la 600mm cu HydroBurst®HB175 iar lungimea tronsonului inlocuit poate ajunge la 100 metri.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI