Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2009

Ammann - compactoare Ammann-Yanmar - miniexcavatoare

19.02.2009
Dan Vasile
Ammann - compactoare Ammann-Yanmar - miniexcavatoare

Compactoarele grele echipate cu motoare de ultima generatie TIER 3 ce respecta cele mai stricte norme de poluare vor fi in centrul prezentarilor de utilaje de constructii din standul Ammann. Aici vor putea fi vazute si noile modele AV 70X si 80X, ce vor completa familia de compactoare de asfalt articulate.

Ammann-Yanmar va prezenta si modelul SV20, al patrulea semi-ViO mini-excavator in premiera mondiala. De asemenea, statiile de mixturi asfaltice vor fi si ele prezente, ca si pana acum la standul producatorului elvetian.

Noul compactor greu cu motor TIER 3
Incepand cu anul 2009 toate compactoarele grele de la Ammann sunt disponibile cu motoare din noua generatie, ce indeplinesc normele de poluare cele mai stricte TIER 3. Un sistem de diagnoza foarte usor de inteles de catre operator ofera toate datele privind activitatile de mentenanta si service, acestea putand fi vizualizate pe un display rezistent, integrat in sistemul de control electronic al motorului.

Sistemul electronic de comanda creste eficienta sistemului de control al tractiunii, fiind foarte util atunci cand se lucreaza pe terenuri dificile sau cu tipuri diferite de materiale.

Acum este mult mai usor sa fie accesate de catre operatori sau de mecanici toate punctele cheie ale sistemului mecanic, electric sau hidraulic, noul motor impunand si o reproiectare a sistemului de racire.


AVX - prezentare in premiera
Noile modele de compactoare usoare articulate AV 70X si AV 80X completeaza gama de compactoare grele cu role in tandem AV 110X (10,5 tone) si AV 130X (13 tone). Aceste modele sunt caracterizate printr-un design foarte compact. Sunt foarte manevrabile, desi sunt considerate masini de mare randament pentru clasa lor, adaptandu-se usor cerintelor diferite de exploatare datorita tamburilor cu un design nou si datorita capacitatii de a se deplasa in timpul lucrului in lateral (mers de crab).

Motorul este pozitionat in partea din spate a sasiului, oferind un acces extrem de usor pentru mecanicii de intretinere, si o izolare perfecta a cabinei, cea mai buna de pe piata la categoria sa.


Noul mini-excavator SV20
Ultimul lansat din seria SV, reprezinta un raspuns la cererea pietei, urmand celor trei modele destinate gamei de 1 - 2 tone. Ammann-Yanmar prezinta astfel la Paris al patrulea mini-excavator semi-ViO.

Masina a fost construita pe principiul modularitatii, fiind extrem de usor pentru operator sa demonteze si sa schimbe majoritatea componentelor. Accesul direct la baterie si la sistemele electric si hidraulic usureaza activitatea de mentenanta zilnica.

Acest mini-excavator nu este numai compact, dar este si performant din punctul de vedere al fortelor de iesire: capacitatea de sapare la nivelul cupei este de 1.900 kgf si de 1.200 kgf la nivelul bratului. SV20 este echipat cu un brat lung in dotarea standard, fiind capabil sa sape pana la o adancime de 2.480 mm si sa ridice pana la o inaltime de 4.015 mm.

Circuitul sau hidraulic, dotat cu sistem load-sensing, ofera o precizie deosebita a echipamentelor de sapare si incarcare, mai ales in cazul miscarilor executate simultan. Este sigur, cu o productivitate mare, ramanand in acelasi timp un utilaj economic si ecologic.


B55W-2, Un excavator pe roti puternic si polivalent
Ammann - Yanmar completeaza in acest an gama sa de mini-excavatoare cu un excavator pe roti in gama de 5-6 t.

B55W-2 combina avantajele unui utilaj compact (latime: 1.920 mm) cu cele ale unor caracteristici de lucru foarte bune. Forta sa de sapare la nivelul cupei este de 3.630 kgf si de 2.600 kgf la nivelul bratului, inaltimea de descarcare fiind de 4.215 mm.

O cabina spatioasa, cu un sistem de comanda ergonomic, scaun cu suspensii hidraulice reglabile si sistem de aer conditionat cu optiunea de dezghetare ofera maximul de confort si siguranta operatorului. Accesul direct la cele mai importante elemente electrice si hidraulice usureaza operatiunile de intretinere zilnice.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI