Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2009

Ammann - stații de asfalt

19.02.2009
Cornelia Rotaru
Ammann - stații de asfalt
In acest an se implinesc 140 de ani de cand domnul Jakob Ammann a fondat propria sa firma in Elvetia, in anul 1869. In aceste conditii, expozitia de la Paris reprezinta cel mai bun moment pentru a demonstra puterea firmei si mai ales, capacitatea sa de a aduce noi utilaje, mai bune si foarte economice, adaptate actualei situatii de pe piata constructiilor. Extinderea noilor spatii de productie, produse noi si inovative, precum si un pachet de servicii orientate spre client reprezinta cele mai noi informatii care vor fi oferite vizitatorilor expozitiei Intermat 2009. Cu o suprafata de expunere de 2.280 mp, situata in hala 5B, Ammann beneficiaza de un spatiu mai mare decat cel de la ultima expozitie de la Paris din anul 2006. In plus, la aceasta suprafata se adauga si un spatiu exterior de 850 mp.

Inovatie - Statia de asfalt Uniglobe 2
Cu o capacitate de 120 t/h-320 t/h, noua gama de statii fixe Uniglobe 2 este special proiectata pentru a raspunde cererii in crestere. Aceasta gama se recomanda prin flexibilitate, extensibilitate si un numar mare de variante constructive.

Fabrica are un design modular, bazat pe o serie de module standardizate din punctul de vedere al dimensiunilor, din acest motiv transportul sau fiind extrem de simplu. De asemenea, este disponibila o mare varietate de capacitati ale silozurilor de stocare a agregatelor calde si a asfaltului preparat. Statia este extrem de versatila, fiind posibila adaugarea ulterioara a echipamentelor de reciclare a asfaltului frezat, de aditivare cu fibre granulate sau de producere a asfaltului pentru temperaturi joase.


Noul sistem de reciclare Ammann RA
Reutilizarea materialelor reciclate este absolut obligatorie in aceasta perioada. Ammann ofera inca odata clientilor sai solutii adaptate oricarei cereri. Tehnologiile de productie actuale permit obtinerea unui asfalt de inalta calitate, chiar si in urma utilizarii materialelor reciclabile.

Astfel, acestea permit obtinerea unor amestecuri ce utilizeaza pana la 100% din materialul reciclat, datorita sistemului de uscare in contracurent. De asemenea, prin intermediul tamburului paralel pana la 60% din materialul reciclat fierbinte intra in componenta amestecurilor, iar direct in mixer se poate utiliza pana la 30% din materialul reciclat.

Solutiile oferite se bazeaza pe sute de sisteme instalate, mai ales ca toate noile statii de asfalt Ammann sunt proiectate pentru a procesa material reciclat. Aceasta facilitate ajuta efectiv la reducerea costurilor operationale.


SpeedyBatch 150, premiera mondiala
Noul model de statie de asfalt de dimensiuni reduse SB-150 inchide seria SpeedyBatch. Acesta este "mic" in comparatie cu alte modele, dar este "mare" daca analizam performantele vechilor modele.

Modelul SB150 este format din elemente cu o lungime maxima de 2,5 m, acesta oferind o mare versatilitate atunci cand vorbim de transportul componentelor pe sosea sau pe mare. De asemenea, un mare avantaj este dat de faptul ca nu este necesara o fundatie de beton, fiind suficienta o suprafata plana, compactata pentru a monta statia.

Modelul, ca si predecesorii sai, este echipat cu o cabina-container dotata cu aer conditionat si un container pentru depozitare. Toate componentele sunt pregatite cu sistemele necesare de cablare, fiind preasamblate, pentru a se asigura o instalare rapida si usoara. Toate conductele, conexiunile electrice si cele de aer comprimat sunt deja montate in cadrul fiecarui modul.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI