Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de produs

Echipamente pentru prelucrat otel-beton de la Prakt

19.02.2009
Echipamente pentru prelucrat otel-beton de la Prakt

Prezenta pe piata din Romania din anul 1994, firma PRAKT isi bazeaza intreaga sa activitate pe profesionalism si parteneriat in relatia cu furnizorii si beneficiarii echipamentelor ofertate, fiind importator unic in Romania al unor cunoscute marci de pe piata utilajelor de constructii.

Deoarece principalul obiectiv al societatii este acela de gasi cele mai noi si bune solutii in ceea ce priveste oferta de utilaje si echipamente, in anul 2003 compania si-a separat activitatea in sase divizii. Fiecare dintre acestea are rolul de a raspunde cererilor dintr-un anume sector de activitate: divizia betoane, divizia utilaje si echipamente (in care se regasesc echipamente automatizate si semiautomatizate pentru fasonat otel-beton, masini pentru transportul, aplicarea si finisarea betoanelor, mortarelor, sapelor si microbetoanelor), divizia generatoare, divizia unelte si fixaje, divizia automatizari si divizia de service care, practic, le deserveste pe toate celelalte. In anul 2006, gama de produse a fost completata cu echipamentele pentru produse prefabricate din beton, iar din anul 2008 in oferta se regasesc si miniexcavatoare, minidumpere, miniincarcatoare de tip skeed-steer.


Format 16
Este o masina complet automatizata, controlata electronic pentru realizarea elementelor pentru structuri din otel beton, din colaci de sarma trasa la rece sau laminate la cald. Gama diametrelor ce pot fi prelucrate este cuprinsa intre 6 si 16 mm, otel-beton cu rezistenta la tractiune de 700 N/m. Este posibila prelucrarea simultana a doua fire cu diametrele cuprinse intre 6 si 12 mm


Caracteristici
Unitatea de tragere si indreptare (brevetata): noul design al acestei unitati este reprezentat prin cel mai nou model MEP de sistem de indreptare care echipeaza toate masinile de ultima generatie. Rezultate bune se pot obtine in procesarea tuturor tipurilor de materiale laminate la cald, care, de obicei, sunt dificil de procesat pe masinile echipate numai cu unitati de indreptare orizontale sau verticale.

Unitatea are o rola mare de tractiune si un numar redus de role de indreptare in partea superioara a sistemului. Unitatea a fost evident simplificata in ceea ce priveste toate componentele mecanice, numarul rolelor de indreptare fiind redus. Acestea sunt asamblate in pozitii fixe pe elemente de culisare actionate hidraulic, astfel incat nu necesita reglaj individual. Acest lucru permite un reglaj rapid al unitatilor pentru lucrul cu diferite diametre ale sarmei si reduce timpul de pregatire al masinii in vederea productiei. Tensiunea sarmei de pe rola de tractiune este distribuita pe doua role presoare distincte, reducandu-se astfel deteriorarea nervurilor sarmei. Fiecare fir este controlat separat in vederea indreptarii finale si pentru a obtine lungimi egale.

Unitatea hidraulica pentru debitare este prevazuta cu un cutit mobil, pentru diametre de la 6 la 16 mm.

Unitatea de fasonare completa, cu dispozitivele de fasonare necesare pentru producerea etrierilor si a formelor de dimensiuni mari, in conformitate cu normele de fasonare in vigoare pentru diametrele cuprinse intre 6 si 16 mm.

Unitate hidraulica de actionare, cu o putere totala instalata de 26 kW, controleaza functionarea dispozitivelor masinii, sistemul de franare al statiilor de alimentare cu sarma precum si diverse accesorii. Este echipata cu pompa cu debit variabil si electrovalve actionate proportional, pentru controlul tuturor unitatilor operationale.

Componente hidraulice standardizate (Vickers - Bosch - Rexroth - Danfoss). Prevazute cu sistem de racire incorporat cu schimbatoare de caldura pe baza de ulei/aer si control automat al temperaturii prin intermediul termostatului, in vederea asigurarii celor mai bune conditii de functionare.


Panoul de control "WORLD SYSTEM" include cea mai noua versiune de PC industrial pentru controlul si managementul datelor necesare programarii si functionarii echipamentului. Sistemul include electronica industriala de ultima generatie. Concret: un microprocesor incorporat, compact, fara ventilator (cu un consum redus de energie), fara componente mobile (fara unitati de disc). Siguranta fisierelor si integritatea continutului memoriei este mentinuta cu ajutorul unui sistem de back-up, o componenta indispensabila in cazul aparitiei unor caderi de tensiune. Interfata operator-masina nu este controlata numai prin intermediul perifericelor clasice (tastatura sau butoane), dar si prin intermediul unui ecran tactil (touchscreen) si a unui encoder asigurand managementul centralizat al tuturor functiilor masinii.

Set standard de piese de schimb mecanice, hidraulice si electronice.
Plan superior de sustinere pentru productia etrierilor de mari dimensiuni.
Role mobile de sustinere pentru productia barelor drepte si a formelor de mari dimensiuni.

Statii de alimentare "LC": fiecare statie este compusa din suport cu sistem de franare hidraulic, direct controlat din panoul de comanda, si un tambur pentru sustinerea colacilor de sarma cu greutate maxima 3,2 tone, adecvat pentru materiale trase la rece sau la cald.

Grilajele de protectie pentru fiecare statie de alimentare cu sarma sunt construite din cadre si plasa sudata, prevazute cu toate dispozitivele de inchidere si siguranta in conformitate cu ultimele norme europene privind siguranta lucrului la incarcarea colacilor de sarma cu ajutorul macaralei.


Beton Master Plus - pompa pentru transport beton
Este o pompa cu doi cilindri, cu supapa comandata si debit variabil, pentru pomparea cantitatilor mari de beton. Datorita tehnologiei constructive speciale, BETON MASTER PLUS este masina ideala pentru pomparea cantitatilor mari de beton la inaltimi si distante considerabile. Acest lucru este posibil datorita alegerii unei variante constructive si a unei dimensionari optime a grupului pompa-supapa, cat si configurarii circuitului hidraulic. Masina este caracterizata prin posibilitatea reglarii debitului de la 2 la 30 mc/h, prin utilizarea tuburilor de metal si a furtunurilor de cauciuc si prin posibilitatea pompei de a ridica presiunea materialului pana la maxim 60 bar.

Date tehnice:
Dotarea standard a pompei consta in urmatoarele repere:
Cadru autoportant si carcasa pentru protectia partilor mecanice
Osie fixa, roti pneumatice si bara de tractiune
Osie cu suspensii, frane si lampi de semnalizare (model /T)
Tablou de comanda electronic realizat conform normelor CE
- Stabilizatoare laterale 
Motor Diesel cu patru cilindri, racit cu lichid 
Circuit hidraulic cu secventa de schimbare optimizata - pompa hidraulica cu debit variabil 
- Inversor de sens
Cuva cu agitator 
Grup de pompare cu valva S 
Sita pentru beton cu vibrator 
Telecomanda cu 33 m de cablu 
Tub de otel 125 a cate 3m fiecare, 7 bucati 
Furtun cauciuc 125 de 4 m lungime, 1 bucata
Cot de otel 125 la 90, 2 bucati
Cot de otel 125 la 135 - 2 bucati
Cuplaj Victaulic de 5 - 12 bucati
Garnitura de cauciuc pentru cuplaj de 5 - 13 bucati
Bureti de curatare 125 - 3 bucati
- Cutie cu accesorii
- Antifurt cu cod personalizat
- Documentatie tehnica si omologari.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI