Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Specialistul in echipamentele de ridicare a materialelor si persoanelor

05.03.2009
Specialistul in echipamentele de ridicare a materialelor si persoanelor

Intermat 2009 este un eveniment care nu poate fi ratat. In 2006 mai mult de 20.000 de vizitatori au venit in Paris, in parcul expozitional Villepinte. In 2009, Intermat va constitui punctul de intalnire pentru toti cei care activeaza in domeniul constructiilor, de la producatori de utilaje pana la companiile de inchirieri si constructori, pentru a oferi o imagine globala a industriei.


La standul Haulotte Group, specialistul in echipamentele de ridicare, vizitatorii si partenerii vor putea admira gama completa de echipamente de ridicat, destinate satisfacerii tuturor nevoilor clientilor. In cei peste 120 de ani de experienta obiectivul Haulotte a ramas acelasi: satisfacerea cerintelor clientilor prin inovatii tehnologice, echipamente sigure, confortabile, care ofera productivitate ridicata.

Strategia grupului francez este de a produce, de a vinde si asigura service in toata lumea. Haulotte Group obtine acest lucru prin realizarea de investitii in productie, prin detinerea unei retele de vanzari profesionale stabile si prin concentrarea R&D asupra imbinarii si depasirii asteptarilor de pe piata.

Expozitiile, precum Intermat ofera companiei Haulotte Group ocazia de a prezenta echipamentele inovative si de a demonstra calitatile utilajelor din gamele Haulotte.


Noua platforma cu brat telescopic H28 TJ+
Odata cu lansarea noii platforme H28 TJ+ a stabilit noi standarde pentru utilajele de ridicat materiale si persoane. Datorita caracteristicilor unice: bratul telescopic aditional cu o lungime de 6 m, o inaltime maxima de ridicare de 23 m, capacitatea de ridicare de 350 kg, confortul operatorului conferit de miscarile proportionale, panoul de control de ultima generatie, precum si mobilitatea remarcabila (ax oscilant, diferential de blocare a rotii), H28 TJ+ este o masina care poate lucra intr-o varietate de medii.


HA 120 PX: inaltime de lucru de 12 m
Proiectata pentru a lucra la inaltimi de 12 m, nacela articulata HA 120PX este modelul perfect pentru operatiuni de mentenanta si reparatii (incalzire / aer conditionat, verificarea instalatiilor electrice, stergerea geamurilor, zugravit). HA 120 PX are toate cele patru roti motoare si directoare standard, permitand in acest fel accesul facil in zonele de lucru dificile, chiar si pe teren accidentat.

Recent, grupul Haulotte a achizitionat compania americana BIL-JAX, diversificandu-si in acest fel portofoliul de produse, care cuprinde acum mai mult de 60 de modele, pentru a oferi solutii potrivite pentru o gama cat mai mare de clienti.


Gama Summit: versatilitate la un pret mai mic
Platformele remorcabile au multe avantaje, sunt mai versatile, mai usor de transportat si ofera calitate la pret mic. Constituie o solutie la indemana pentru constructii si reparatii; taierea copacilor; instalare si reparare semnelor de circulatie; vopsirea cladirilor si strcturilor inalte.


Seria X: Platforme autopropulsate mai usoare
Articulate sau telescopice, acestea raspund la cerintele profesionistilor din domeniu. Contra-greutatile au fost inlocuite de lonjeroane hidraulice. Asamblarea este completa in mai putin de 30 de secunde. Seria X ofera versatilitate si mobilitate, fiind foarte usor de transportat.


Schele si echipamente pentru evenimente
Echipamente dedicate constructiilor: o gama variata de schele fixe sau mobile, dar si echipamente Bil-jax pentru evenimente: tribune, scene, esafodaje portabile sau permanente.

Grupul Haulotte intruneste si cerintele profesionistilor din domeniu cu gama de utilaje pentru manevrarea materialelor sau pentru sapatul si transportul pamantului.


HTL: telehandlere
Gama de telehandlere HTL incorporeaza o serie de inovatii in ceea ce priveste dimensiunile compacte, nivel scazut de noxe (reducere semnificativa a zgomotului si a emisiilor de CO2), siguranta utilizatorului, fiabilitate, confort, usurinta in folosire si transport. Cu o capacitate de ridicare de pana la 4 tone si inaltimi de ridicare de pana la 17 m, telehandlerele HTLl pot fi echipate cu o gama variata de accesorii.


Multifunctionalul MJX: motor de santier multifunctional
Multifunctionalul MJX are la baza un concept unic, avand caracteristici pe care nicio alta masina din clasa sa nu le ofera. Extrem de versatil, multifunctionalul MJX este echipat standard cu un incarcator telescopic, un excavator rotativ, are toate cele patru roti motoare si directoare, cupla pentru atasarea rapida a accesoriilor pentru sapat si incarcat.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI