Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2009

Valoare si sustinere - temele principale pe care se bazeaza Volvo

19.02.2009
Mariana Patru; Ema Stancu
Valoare si sustinere - temele principale pe care se bazeaza Volvo
Volvo Construction Equipment isi va folosi motto-ul de brand "MORE CARE.BUILT IN." pentru a evidentia modul in care masinile Volvo si serviciile de intretinere functioneaza in echipa pentru a furniza solutii totale pentru o gama larga de aplicatii. In cadrul expozitiei de la Paris vor aparea cateva noi modele, printre care si revolutionarul incarcator hibrid pe pneuri. Gama extinsa de masini pentru sosele va fi prezentata pentru prima data la un show european de renume, purtand uniforma clasica galben-gri cu care Volvo ne-a obisnuit.

Volvo Construction Equipment va folosi 3.800 mp spatiu pentru standul sau, in care va arata cum sloganul "MORE CARE" se poate regasi in cadrul utilajelor sale printr-un design inteligent, o tehnologie a motorului eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil, un sistem de leasing flexibil, combinat cu o retea de dealeri bine pregatiti. Practic, producatorul suedez doreste sa demonstreze ca un partener de incredere atat in momentele bune, cat si in cele mai putin bune.

De asemenea, in cadrul standului sau, compania va explica tuturor celor interesati modul in care inovatiile Volvo au un impact de inalta performanta asupra profitabilitatii clientului - totul de la servicii de inginerie avansate la diagnostice de inalta tehnologie mobile care le permit consumatorilor sa-si calculeze costurile cu precizie. O gama larga de produse si servicii vor fi prezentate cu aceasta ocazie, incluzand cateva modele noi de masini precum bratul excavatorului ECR 305 si incarcatoarele pe pneuri de dimensiuni medii L45F si L50F. Alta noutate a participarii Volvo la Intermat o constituie noua infatisare a gamei de utilaje dedicate lucrarilor de constructii si intretinere a infrastructurii rutiere, vandute in prezent in culorile galben si gri ale companiei, facand astfel parte din imaginea de brand pe care Volvo si-a format-o.

In sfera inovatiilor, unul dintre produsele care sigur vor capta atentia si care va participa la show este prototipul L220 F, incarcator hibrid pe pneuri. Sistemul de conducere hibrid diesel-electric, este primul pas in drumul pe care Volvo il urmeaza in procesul sau de dezvoltare -performante crescute, emisii si consum de combustibil reduse sunt indicatori impresionanti ai potentialului de beneficii economice si de mediu pe care astfel de sisteme hibride le ofera.

Nu peste mult timp, clientii care vor veni la standul Volvo vor putea consulta un modul special dedicat Serviciilor si Intretinerii. Aici, sistemul de monitorizare CareTrack, pachetele de intretinere si ofertele Serviciilor Financiare Volvo au fost grupate intr-un singur domeniu. Vizitatorii vor invata de asemenea in ce sens programul Eco Operator reprezinta un mod mai sigur si mai benefic mediului inconjurator de a antrena operatorii, iar in cadrul standului de la Intermat va fi prezenta o gama larga de simulatoare pentru excavatoare, incarcatoare pe pneuri si dumpere articulate. In acest sens, 26 de masini vor fi aranjate in functie de aplicatii, punand in evidenta segmentele preferate de clientii Volvo Construction Equipment si aratand faptul ca masinile Volvo sunt proiectate pentru a lucra la fel de bine si in cadrul unei sistem de mecanizare cat si individual.


Utilajele Volvo pentru constructii de drumuri la Intermat
Volvo Construction Equipment este capabil sa ofere pachetul complet de utilaje de constructii de drumuri, de la cele dedicate pregatirii suprafetei drumului, pana la cele implicate in turnarea mixturii asfaltice sau care asigura procesul de compactare finala. Astfel, la Intermat in standul Volvo vor fi prezente si utilaje folosite in procesele de asfaltare, compactare, precum si gamele complete de autogredere si freze.

Printre modelele de echipamente expuse se va gasi si grederul G946. Echipat cu un motor Volvo D7E de 7,2 litri, acest model este proiectat pentru o forta optima de taiere si rupere. Lama sa lunga si ampatamentul ajuta la obtinerea unei nivelari bune cu o distributie uniforma a greutatii. Aceasta configuratie ii permite sa ajunga la o productivitate de nivel inalt prin posibilitatea pe care o ofera operatorului de a realiza taieri mult mai adanci, mentinandu-se stabilitatea masinii.

Compactarea, atat in momentul prepararii zonei de lucru, cat si la nivel de asfaltare, este o parte critica a procesului de constructii de drumuri. Printre compactoarele prezente la Intermat se vor afla si modelele DD14S si DD24, vibrocompactoare cu dublu tambur. Cu o greutate de 1.545 kg, modelului DD14S asigura o frecventa de compactare similara modelelor mai mari. Aceasta isi pune amprenta si asupra vitezei de lucru si a cresterii productivitatii.

Modelul Volvo DD24, are o greutate operationala de 2.600 kg, o latime a tamburilor de 1,2 m si doua frecvente de vibrare (55 Hz si 65 Hz) pentru compactarea multistrat - o caracteristica putin intalnita la aceasta clasa.

Trei modele din linia de produse cu un singur tambur vor fi si ele prezente la expozitie: SD25D, SD115D si SD190X. Compactorul de sol SD25D are o greutate operationala de 2.562 kg si poate lucra in spatii foarte inguste.

Versatilul model SD115D are o greutate operationala de 10.748 kg, iar latimea tamburilor vibratori este de 2.134 mm. Are incorporate o serie de inovatii, acestea ajutandu-l sa obtina performante inalte de compactare, service, incredere si un mediul confortabil si productiv operatorului.

La o masa de 19.410 kg, greutatea echipamentului SD190X asigura o forta semnificativa de compactare. Acesta este echipat cu sistemul controlat de tractiune totala Ultra Grade, oferind un efort superior de tractiune. Modelul SD190X are un motor diesel in 6 cilindri si are o latime a tamburilor de 2 m.

Gama de pavaj Volvo ABG este recunoscuta de mai multi ani atat in varianta de dubla compactare, cat si simpla, acestea producand un asfalt cu o densitate mare. La stand se vor gasi echipamentele ABG7820, care au o latime maxima de pavare de 10 m. ABG6870 este un echipament de pavare pe roti, cu o latime variabila de pavare de pana la 9 m.

De asemenea, in cadrul Intermat va fi prezenta si masina de frezat MW500, o masina extrem de compacta si usor de manevrat, potrivita pentru aplicatii mici de frezare. Volvo MW500 ofera tractiune integrala optima si este dotata cu sistemul ASC- Control anti-derapare in dotarea standard. Acesta, impreuna cu sistemul Line Manager permit operatorului sa mentina o viteza constanta de lucru si viraje, fara sa fie afectat in vreun fel de rotatia tamburilor.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI