Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
EVW Holding

Extinderea retelei DAF la Constanta

12.03.2009
Catalina Cimpeanu
Extinderea retelei DAF la Constanta
Politica de extindere a retelei de dealeri si service-uri din Romania promovata de catre EVW Holding, importator al cunoscutei marci de camioane DAF continua. Un pas firesc al apropierii fata de necesitatile clientilor este reprezentat si de deschiderea unui nou centru la Constanta.

Asa cum am fost obisnuiti de-a lungul anilor de catre EVW Holding, nici noul dealer DAF de la Constanta nu a reprezentat o surpriza pentru utilizatorii de autocamioane, acesta cunoscand o dezvoltare permanenta, pana la actualul nivel. Astfel, oficial, la sfarsitul anului 2006 reprezentanta de aici a inceput activitatea intr-un sediu inchiriat, cu numai trei angajati.

Calitatea camioanelor, serviciile de consiliere oferite in ceea ce priveste achizitionarea unor vehicule gata pregatite pentru lucru, indiferent ca vorbim de vehicule destinate transportului pe distante lungi, de distributie sau specializate in lucrari de constructii s-au dovedit a fi exact pe "lungimea de unda" a viitorilor clienti.

Rezultatele nu s-au lasat asteptate, in numai un an si jumatate noul sediu al reprezentantei EVW Holding - Constanta fiind gata de lucru. Aici, cei peste 20 de angajati asigura lucrari de mentenanta si reparatii. Cu 800 mp construiti, din care 600 mp sunt ocupati de atelierul de reparatii si magazia de piese de schimb si consumabile ofera sase travee de lucru, din care patru sunt destinate reparatiilor mecanice si electrice, precum si refacerii structurilor accidentate, o travee este folosita pentru semiremorci, ultima fiind special dotata cu aparatura pentru anvelope.

Astfel, aici clientii gasesc nu numai piese de schimb originale DAF, multe livrate din magazia proprie, dar si anvelope pentru orice tip de autocamion, impreuna cu servicii de consiliere si de montaj profesionale. Toate serviciile sunt incluse in programul original dezvoltat de DAF sub numele "ONE STOP SHOP", in cadrul caruia un camion intrat odata pe poarta service-ului gaseste aici intreaga asistenta tehnica de care are nevoie, indiferent de probleme, fara a fi necesara inca o programare ulterioara.

Service-ul DAF de la Constanta dispune de o parcare de 1.500 mp, fiind expuse si autocamioane noi marca DAF cu Euro 5, ce fac parte din oferta HOT DEALS. Acestea sunt gata echipate pentru activitati specifice de transport pe distante lungi sau de constructii, pretul lor fiind identic cu cel al camioanelor Euro 4. Avantajele acestei oferte sunt vizibile in timp, in primul rand acestea fiind exceptate de la taxa de poluare, iar valoarea lor de revanzare scade mult mai greu decat a celor ce indeplinesc norme de poluare mai putin severe.

In plus, noul centru DAF de la Constanta dispune si de un atelier mobil, gata pentru interventii pe teren, ca si de un stoc permanent de piese de schimb in valoare de 100.000 EUR.

Un amanunt nu lipsit de importanta pentru autocamioanele Euro 4 si Euro 5: de aici se pot livra beneficiarilor containere speciale cu AD-Blue, la preturi mult mai mici decat cele din reteaua de benzinarii. In plus, transportul acestora pana la sediul beneficiarului sau locul de parcare al flotei de autocamioane este asigurat tot de catre EVW Holding.

Si daca toate conditiile de lucru asigurate sunt foarte bune, trebuie sa spunem ca intregul personal tehnic calificat participa periodic la cursuri de instruire si perfectionare organizate de catre specialistii EVW.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI