Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Platforme telescopice

HAULOTTE Group - utilaje la inaltime

12.03.2009
HAULOTTE Group - utilaje la inaltime
Cu o oferta completa ce depaseste 60 de modele, platformele CDP ACCESS produse de catre HAULOTTE Group acopera toate cerintele clientilor, indiferent de inaltimea de lucru. Platformele pot lucra atat in spatii inchise cat si in exterior. Dupa 120 de ani de inovatie, creativitate si transpunerea in practica a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume cu greutate in domeniul echipamentelor pentru ridicat materiale si oameni. Modelele sunt proiectate, dezvoltate si fabricate in totalitate de catre Haulotte, pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor.

Innoirea permanenta a gamei, cresterea inaltimii de lucru, a capacitatii de ridicare, gasirea a noi modalitati de acces in cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrarilor si o siguranta deosebite reprezinta caracteristicile modelelor cu sigla Haulotte.

Platformele CDP ACCESS sunt extrem de eficiente, optimizand timpii de lucru, beneficiind de o calitate deosebita si de un service eficient. Apeland la specialistii firmei, acestia pot oferi sfaturi competente in privinta alegerii echipamentului optim pentru orice tip de afacere, salvand astfel bani si crescand eficienta afacerii. In plus, activitatea de service beneficiaza de termene de executie scurte.

Noile platforme performante de la Haulotte au primit aprecierea unanima a specialistilor in cadrul celor mai mari expozitii din Europa si Statele Unite ale Americii. Astfel, modelul H28 TJ+, lansat in ianuarie 2008, in premiera mondiala, este prevazut cu un sistem pendular telescopic ce permite obtinerea unei inclinari suplimentare de pana la cinci metri, permitand astfel clientilor sa atinga chiar si cele mai dificile si ascunse zone de lucru. Platforma telescopica H28 TJ+ beneficiaza de ultimele inovatii tehnologice, pentru a putea facilita munca operatorilor si pentru a permite lucrul in conditii diferite.

Atuurile noului produs Haulotte sunt date de capacitatea de deplasare laterala a platformei de 23 de metri, posibilitatea de a efectua miscari simultane, platforma de 2,44 m, capacitatea de a ridica rapid sarcini de pana la 350 kg si, mai presus de toate, sistemul pendular telescopic de 5 metri cu comenzi proportionale, permitand astfel lucrul chiar si pe cele mai inaccesibile santiere.

Datorita miscarilor simultane si sistemului autoridicator, operatorul beneficiaza de un confort sporit. Bratul si flesa, cu profilul octagonal realizat din otel extrem de elastic, asigura o rezistenta deosebita si confera modelului H28 TJ+ o mare stabilitate.

Bratul platformei este dotat cu un panou de control de ultima generatie, acelasi model fiind folosit si in cazul nacelei H43TPX. Axul oscilant si diferentialul de blocare a rotilor ofera posibilitatea ca nacela sa fie utilizata in medii de lucru diferite.


HA16 PE
HA16 PE ofera o accesibilitate optima datorita miscarii pendulare verticale pozitive si negative (140°). Robusta si fiabila este usor de intretinut. Blocajul diferentialului hidraulic si garda la sol de 26,5 cm permit utilizarea acestei nacele chiar si pe terenuri accidentate. Cosul platformei se poate roti la 180°, iar nacela se poate replia, facilitand depozitarea si transportul. Echipamentul poate fi actionat atat electric cat si diesel, iar productivitatea este imbunatatita datorita comenzilor proportionale si simultane.


HA 16 SPX
Blocajul diferentialului hidraulic si garda la sol de 35 cm permit utilizarea acestei nacele chiar si pe terenuri accidentate.
Nacela se poate inclina la un maximum de 40%. Timpul de inaltare completa este de 45 secunde. Productivitatea este imbunatatita datorita comenzilor proportionale si simultane. Siguranta este unul dintre punctele forte ale nacelelor Haulotte, astfel ca noile modele HA16 SPX beneficiaza de limitator de sarcina in nacela, pentru un control mai bun. Dimensiunile reduse ale platformei faciliteaza depozitarea si transportul.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI