Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
IML motoare

In Deutz service We trust !

12.03.2009
Situatiile de criza sunt situatii in care abilitatile de management si marketing ale actorilor de piata sunt puse la incercare. Cu totii suntem in situatia de a da un plus de valoare actiunilor noastre si, de aceea, efortul depus este unul maxim.
IMLmotoare - retea service
Reteaua de service IMLmotoare este gata sa intervina. Fie ca este vorba de activitati regulate de intretinere, fie ca este de vorba de reparatii majore, eforturile noastre sunt indreptate spre satisfacerea cererilor de interventie.

Criza a facut ca piata sa nu isi mai permita echipamente noi. Tot criza a facut ca orientarea noastra sa fie axata pe activitatea de service. De aceea am organizat intalniri cu dealerii nostri din teritoriu si am inceput un program de dotare a acestora cu sisteme de diagnoza electronice. Pentru clientii cu flote mari de motoare Deutz am inceput sa organizam livrari on-site, direct din Germania, pentru scurtarea timpului de livrare.


IMLmotoare - noutati comerciale
Din punctul de vedere al service-ului am facut pasi mari in integrarea filtrelor de aer in oferta curenta la un pret accesibil. Cheltuielile de transport si volumul de transport au o incidenta mare in pretul final. Totusi, am gasit solutii viabile.

Din punctul de vedere al consumabilelor, am intregit gama de produse prin distributia de antigel original Deutz. Toate motoarele Deutz racite cu lichid au nevoie de un aditiv de racire pentru a avea asigurata o functionare la parametri corespunzatori pe o durata cat mai mare de timp.

Folosirea unor lichide de racire neaditivate corespunzator conduc la scurgeri ale sistemului de racire cauzate de coroziune si incompatibilitate cu materialele elementelor de etansare, dar si la diferite situatii de aparitie a cavitatiei in componentele de aluminiu sau a blocarii canalelor de racire. Aceste defectiuni pot cauza supra-incalzirea motorului, cu consecinte importante.

Lichidul de racire original Deutz se potriveste perfect cu toate materialele incluse in motoarele Deutz si - la un volum minim de 35% - acest lucru previne coroziunea, cavitatia si inghetul intregului motor. Lichidul de racire original Deutz necesita, de asemenea, un timp de intretinere de 2 ani.


IMLmotoare - motoare revizionate in fabrica Deutz
Motoarele revizionate DEUTZ sunt o solutie rapida, functionala si practica! Motoarele DEUTZ Xchange sunt motoare revizionate integral (motor destinat inlocuirii celui vechi). Avantajul utilizatorului: Deutz foloseste tehnologii de prelucrare avansate si asigura inlocuirea tuturor componentelor uzate, iar calitatea este echivalenta cu cea a unui motor nou (garantie, siguranta in exploatare, cicluri de intretinere).

Motoarele Deutz Xchange sunt o solutie ideala pentru inlocuirea unui motor uzat. Acesta este preluat de catre fabrica si va constitui baza pentru reconstructia unui alt motor. Cerintele minime pentru preluarea unui motor in programul DEUTZ Xchange sunt: blocul motor si restul componentelor sa nu fie deformate/fisurate/sparte si motorul trebuie sa fie complet.

Reteaua de asistenta IMLmotoare acopera orase-cheie ale Romaniei: Iasi, Galati, Constanta, Bucuresti, Resita, Oradea, Cluj.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI