Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de companie

IPSO Agricultura

12.03.2009
IPSO Agricultura
Compania IPSO Srl, filiala a societatii franceze Magellan (membra a grupului familial Monnoyeur din Franta), a luat nastere in anul 1991, numara nu mai putin de 700 de angajati si isi desfasoara activitatea in trei domenii principale: automobile, camioane si masini agricole.

Divizia de agricultura, IPSO Agricultura este incepand cu anul 1996 importator autorizat al marcii JOHN DEERE, numarul 1 mondial in domeniul utilajelor agricole cu o gama completa de tractoare, combine de recoltat si alte utilaje din aceeasi categorie. Pe masura ce firma si-a urmat cursul normal de dezvoltare in portofoliul IPSO au aparut si alte marci, precum KUHN, lider european in domeniul utilajelor antrenate de tractoare sau GERINGHOFF, cel mai inovator producator de echipamente pentru recoltat porumb. Din anul 2008, IPSO Agricultura a devenit importator si distribuitor al incarcatoarelor telescopice marca MANITOU.

Rolul IPSO Agricultura este de a oferi solutii integrate producatorilor agricoli din Romania, piese de schimb, servicii de intretinere si reparatii, precum si de pregatire a operatorilor. Fideli misiunii asumate de a contribui la dezvolatarea unei agriculturi moderne si durabile, initiativele IPSO Agricultura nu se opresc aici, compania oferind si solutii financiare menite sa sustina si sa faciliteze initiativele private.

Un alt punct important al activitatii IPSO Agricultura il reprezinta pregatirea retelei teritoriale de service. Personalul de service participa la cursuri organizate direct la producatori. Aceste cursuri sunt periodice si includ informatii atat despre utilajele existente, cat si despre modelele noi care sunt lansate pe piata romaneasca.


iTEC Pro - sistemul inteligent de la John Deere
"Productivitatea creste, iar timpul alocat intoarcerilor la capat de rand scade" - asa s-ar putea descrie foarte scurt si concis avantajele pe care le ofera cel mai inovator sistem in materie de ghidare agricola conceput de John Deere - iTEC Pro prin IPSO Agricultura.

iTEC Pro de la John Deere vine ca o completare a sistemului de baza AutoTrac, oferind eficienta si fiabilitate, control complet automat asupra utilajelor, totul usor de cuantificat in numarul de intoarceri la capat de rand. In combinatie cu AutoTrac, iTEC Pro preia in totalitate controlul tractorului, nu numai in linie dreapta, ca pana acum, ci si la capat de rand, unde practic inlocuieste operatorul, actionand asupra functiilor masinii, mai precis asupra vitezei de deplasare, a ridicarii sau coborarii utilajelor, a opririi sau pornirii prizei de putere si nu in ultimul rand asupra directiei, intorcand tractorul pe urmatorul rand; toate acestea cu o precizie uimitoare.

Efectuarea lucrarii de semanat cu iTEC Pro nu face doar ca sola insamantata sa arate mai bine; datorita intoarcerilor precise dintr-o singura miscare, costurile de infiintare precum si timpul afectat lucrarii vor fi mult mai scazute. Lansarea oficiala a acestui sistem a avut loc printr-o serie de demonstratii practice, cu ocazia targului de agricultura RomAgrotec, ce s-a desfasurat in Balotesti in toamna anului trecut.

Desi pentru moment tehnologia iTEC este disponibila numai pe tractoarele John Deere din seria 8030 si 9030, se va regasi in viitor si pe alte modele.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI