Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Go Blogging!

Mai transparenti, mai comunicativi

12.03.2009
Mai transparenti, mai comunicativi
Pasind in cel de-al 5-lea an de existenta, Powertek Group trece la "NEXT LEVEL" o noua etapa in existenta grupului care inseamna o si mai mare deschidere spre clienti si colaboratori. In 2008 Powertek si-a apropiat clientii deschizandu-si portile pentru a putea fi vizitat chiar la el acasa - organizand "Ziua portilor deschise", iar pentru cei care nu au putut veni, Powertek s-a deplasat in tara, acasa la clienti - prin "Caravana Powertek". Anul acesta Powertek va fi mai aproape de clientii si colaboratorii sai, atat prin continuarea actiunilor de anul trecut la un nivel superior cat si printr-o comunicare mai puternica si mai personala.


In acest context, Powertek a lansat recent propriul blog, un loc in care grupul isi comunica o imagine personala si calda - http://powertek-terex.blogspot.com/. Pe blog nu veti gasi informarile seci si sau foarte tehnice din comunicarile obisnuite ale grupului din media sau de pe web site. Pe blog apare si latura umana a grupului, cu preocuparile sale ce depasesc cu mult sfera comertului cu echipamente. "Este o incursiune in sufletul grupului nostru. O alta fata a unei activitati ce poate parea rece si seaca, dar care este sustinuta de oameni care vad, interpreteaza si traiesc realitatea acestei afaceri in felurite moduri. Sunt marturisiri de suflet despre o activitate si o realitate foarte tehnice. Este o initiativa unicat" declara directorul Powertek Company, Andrei Necula.

Prin intermediul blogului, Powertek se lasa descoperit in adevarata sa esenta, cu valorile si calitatile umane in jurul caruia si-a cladit existenta. "Va fi interesant de urmarit (acest blog - n.r.) si recomand tuturor celor care sunt in acest domeniu de activitate sau in domeniile conexe sa urmareasca periodic textele ce vor aparea aici. Vor fi interesante, emotionante, uneori distractive, aidoma trairilor reale", adauga Andrei Necula.


Din nou prezenti la Construct Expo
Powertek Group nu-si paraseste clientii nici la targul de utilaje de constructii Construct Expo, ce va avea loc anul acesta intre 1 si 4 aprilie, la Romexpo, Bucuresti. Powertek se va afla in locul sau obisnuit pe platforma principala din fata cupolei centrale a Romexpo, acolo unde la fiecare editie si-a asteptat cu multe surprize si noutati tehnice vizitatorii. Grupul a ramas constant si in aceasta participare anuala dar si in ceea ce priveste calitatea echipamentelor oferite si preocuparea pentru clienti.

"Participam neintrerupt inca din anul infiintarii grupului, din 2004. In 2007 am facut urme. In 2008 am facut valuri. In 2009 trecem la Next Level", spune Andrei Necula, directorul general al Powertek Company. "Participarea din acest an va continua conceptul de "Next Level" pe care grupul si l-a propus in intreaga activitate. Maturitatea pe care o celebram in 2009, ne-a facut sa fim mai deschisi si mai comunicativi si in exact acelasi fel vom fi si la Construct Expo". Powertek pregateste surprize si o flota performanta si responsabila de utilaje de ultima generatie pentru a fi prezentata in cadrul targului. Vor fi prezente brandurile puternice reprezentate de Powertek: Terex - utilaje de constructii, macarale, echipamente de concasare si sortare, Lintec - statii de asfalt, Texnokat - statii de beton, Sermac - pompe de beton, Cometto - trailere agabaritice.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI